Shutterstock actualizează pluginurile pentru a fi integrate complet cu Adobe Creative Cloud

Shutterstock Inc., lider mondial în domeniul tehnologiei care orferă o platformă creativă pentru active, instrumente și servicii de înaltă calitate, a anunțat astăzi actualizarea pluginurilor personalizate pentru a fi integrate complet cu Adobe Creative Cloud.

ShutterstockShutterstock a adăugat compatibilitate directă în aplicațiile Adobe Premiere Pro, Adobe Illustrator și Adobe InDesign și, pentru prima dată, a făcut o colecție video de înaltă calitate de 8 milioane de clipuri disponibile printr-un plugin, oferind producătorilor amatori de film și editorilor profesioniști de film un instrument puternic la dispoziția lor în cadrul Premiere Pro.

Cu aceste actualizări, Shutterstock intenționează nu doar să salveze timpul utilizatorilor și să crească productivitatea, dar dorește să devină o platformă integrată de conținut, să asiste utilizatorii în activitatea profesională.

Imediat ce am anunțat pluginul Photoshop anul trecut, utilizatorii au început să ne întrebe când o să le oferim același serviciu pentru alte aplicații din suita Adobe. Noi le dăm utilizatorilor un proces mai rapid pentru a-și desfășura activitatea. Echipa noastră caută tot timpul noi modalități pentru a accelera activitatea pentru utilizatori, pentru a-i ajuta să desfășoare mai mult timp fiind creativi.”, a declarat Jon Oringer, Fondator și CEO al Shutterstock.

Noile funcții ale pluginului Shutterstock includ:

  • Flux de lucru îmbunătățit – utilizatorii obțin acces la galeria de imagini Shutterstock, la vectori și înregistrări fără a schimba aplicațiile;
  • Previzualizări de design – se pot face editări și se poate previzualiza designul, utitlizând imagini sau clipuri de previzualizare înainte de a achiziționa licența;
  • Conținut – utilizatorii se pot inspira din colecții de imagini sau clipuri video generate de alți utilizatori;
  • Licențe simple – se pot descărca instrumente în aplicații fără a pierde integritatea lucrării.

Compatibilitatea cu noile aplicații se bazează pe succesul lansării în 2016 de cître Shutterstock a unui plugin compatibil cu aplicația Adobe Photoshop. Cu peste 150.000 de imagini noi adăugate zilnic, Shutterstock are cea mai mare colecție de imagini, vector și ilustrații care pot fi licențiate direct prin aplicația Creative Cloud de pe desktop.

Pluginul Shutterstock este compatibil cu Creative Cloud 2015-2016 și este disponibil în engleză pe Mac și PC pentru utilizatori.

Shutterstock Inc. este un furnizor mondial de fotografii, vectori, ilustrații, clipuri video și muzică licențiate la nivel de întreprinderi, agenții de marketing și organizații media din întreaga lume. Lucrând împreună cu o comunitate în creștere de peste 250.000 de colaboratori, compania adaugă sute de mii de imagini în fiecare săptămână și are în prezent peste 150 de milioane de imagini și peste 8 milioane de clipuri video disponibile.

Revista retail-FMCG.ro este partener Shutterstock, Inc.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Shutterstock actualizează pluginurile pentru a fi integrate complet cu Adobe Creative Cloud
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: