Soluțiile tehnologice pentru retail de la IMSOL asigură eficientizarea activităților, optimizarea profitului și obținerea unui mediu sustenabil

Compania IMSOL, integratorul de soluții tehnologice pentru retail, oferă multiple aplicații în domenii precum securitate, operațional și digital, dar și servicii complete: de la concepția și proiectarea soluțiilor în funcție de nevoile specifice, până la implementarea, instalarea și punerea în funcțiune a acestora. IMSOL reprezintă, astfel, locul în care inovația și tehnologia se îmbină, iar viziunile devin realitate, obiectivul companiei fiind aducerea business-urilor la un nou nivel.

Imsol

„Suntem IMSOL, o echipă pasionată de integratori de soluții tehnologice, determinați să aducem o revoluție în mediul afacerilor. Dar de ce am început această călătorie? Pentru că suntem tech geeks în inimă și suntem conștienți de puterea transformatoare a tehnologiei. De-a lungul timpului, am adus această pasiune în fiecare proiect și ne-am dedicat să fim un partener de încredere clienților noștri prin soluții care asigură eficientizarea activităților, optimizarea profitului și obținerea unui mediu sustenabil.

Ce facem, mai concret? Răspunsul este simplu: we „Up-Tech Your Business”. Nu suntem doar furnizori de soluții, ci oferim servicii complete: de la concepția și proiectarea soluțiilor în funcție de nevoile dumneavoastră specifice, până la implementarea, instalarea și punerea în funcțiune a acestora. Mai mult, prin mentenanță constantă și servicii post-vânzare, inclusiv customer support dedicat, ne asigurăm că afacerea dumneavoastră beneficiază de cele mai bune servicii disponibile,” explică Maria Ezeanu – Managing Director IMSOL.

Soluții tehnologice IMSOL

Diviziile specializate IMSOL rezolvă câteva provocări distincte din retail, fie că vorbim de magazine, centre comerciale, benzinării sau alte zone comerciale:

SECURITATE – protejăm ceea ce contează cel mai mult: oamenii, produsele și profitul dumneavoastră. De la asigurarea integrității produselor și evitarea pierderilor, descurajarea potențialilor infractori și maximizarea profiturilor, promovăm un angajament constant față de prevenție. Astfel, nevoile și riscurile sunt identificate și abordate înainte de a deveni probleme.

Ex: sisteme antifurt (porți antifurt), sisteme de expunere a produselor cu alarmă (telefoane, ceasuri, tablete etc), securitatea perimetrală a cărucioarelor de cumpărături, CCTV, control acces și detecție efracție, sisteme audio, detecție incendiu etc.

OPERAȚIONALtransformăm eficiența într-un avantaj competitiv. Eficientizarea operațională este esențială pentru succesul și durabilitatea unei companii. De aceea, integrăm tehnologii avansate pentru a automatiza procesele, eliminând nevoia de intervenție manuală și reducând posibilitatea erorilor umane. Totodată, ne concentrăm pe simplificarea fluxurilor operaționale, asigurându-ne că operațiunile tale sunt în pas cu cerințele și schimbările pieței și menținându-vă într-o poziție de lider pe piață. 

Ex: etichete electronice de preț (ESL), sisteme de people counting și queue management, profil demografic al clienților, RFID pentru inventariere în timp real și loss prevention, dispensere automate, sisteme self-check-out, mobilier personalizat.

DIGITALavem un angajament ferm: ne străduim să oferim soluții și servicii de ultimă oră care să sporească valorile comerciale pentru partenerii noștri.  Astfel, atenția noastră nu este focalizată pe produse, ci pe crearea de experiențe captivante și interactive pentru clienți, aducând la viață brandul dumneavoastră. Soluțiile noastre sunt concepute pentru a depăși așteptările, contribuind la creșterea profitabilității și a succesului pentru afaceri din diferite industrii.

Ex: ecrane profesionale (LED/LCD pt display-uri de interior/exterior), ecrane LED/OLED transparent, LED-uri flexibile/curbate, ecrane ultra înguste, LED-uri perimetrale, ecrane pentru vitrine, totem-uri, sisteme people stopper, chioșcuri interactive, aplicații software de raportare în timp real a conținutului grafic și integrarea de funcții pentru un customer experience complet

De ce IMSOL?

„Fiecare soluție IMSOL nu este doar un produs sau un serviciu, ci este o investiție în succesul și sustenabilitatea afacerii dumneavoastră, aducând beneficii tangibile.

Ne axăm pe o colaborare strânsă, ascultând nevoile dvs. dar și schimbările continue ale industriei, adaptându-ne pentru a vă menține în avantaj. Prin abordarea noastră transparentă, ne dorim să construim încredere și colaborări de lungă durată și, grație a  dedicării și pasiunii noastre pentru ceea ce facem, vă garantăm că muncim la fiecare detaliu cu aceeași atenție și energie ca și cum am construi propriile noastre afaceri.

Mai mult, pasiunea noastră pentru tehnologie merge dincolo de simpla transformare a afacerilor. Susținem progresul în lumea tehnologică în timp ce respectăm și protejăm mediul înconjurător. Prin soluțiile noastre inovatoare, ne-am asumat un angajament ferm de a contribui la reducerea impactului asupra mediului și la promovarea practicilor eco-friendly.

Așadar, suntem IMSOL, partenerul care vă înțelege și merge dincolo de așteptări pentru a se asigura că afacerea dvs. prosperă într-un viitor sustenabil,” a completat Maria Ezeanu.

Contact:

office@imsol.ro

LinkedIn: www.linkedin.com/company/imsol-technology/

Facebook: www.facebook.com/ImsolTechnology

Instagram: www.instagram.com/imsoltechnology/

YouTube: www.youtube.com/@Imsoltechnology


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *