Lidl este retailerul european nr.1 pe Facebook – INFOGRAPHIC

Conform siteului de monitorizare Social Media www.socialbakers.com, retailerul german de tip discount Lidl este noul campion absolut al retailului european, din punct de vedere al prezenţei pe Facebook.

După cum se poate vedea în Infographicul de mai jos, Lidl a reuşit să îşi domine concurența pe 3 indicatori cheie de social media, nu numai la numărul de fani pe Facebook, ci şi la de rata de engagement şi la Customer Care. Cu peste 10 de milioane de fani, cel mai mare număr de interacțiuni și cel mai activ social customer care din industrie, Lidl îşi lasă cu mult în urmă competitorii.

Socialbakers a monitorizat brandurile de retail din Europa în perioada iulie 2013 – 28 februarie 2014, într-o încercare de a vedea cum se descurcă retaileri în Social Media, luând în calcul diferiţi indicatori. Lidl a avut nu numai cele mai multe interacțiuni faţă de orice alt retailer pe Facebook, dar a răspuns, de asemenea, la cele mai multe întrebări adresate de către utilizatori.

lidl-2

În România, pagina de Facebook Lidl România are peste 1,2 milioane de fani şi este cel mai activ brand de retail.

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *