Tassid – servicii profesionale de curățenie pentru retail cu ajutorul unei tehnologii noi, proiectată și fabricată în România

Compania sibiană Tassid, unul dintre furnizorii importanți de servicii profesionale de curățenie, propune industriei de retail un echipament automat, autonom și mobil, specializat în curățenia și dezinfectarea cărucioarelor și coșurilor de cumpărături, proiectat și fabricat după o tehnologie proprie.

Tassid

“Praful, resturile alimentare dar și alte elemente contribuie la formarea de bacterii în și pe cărucioarele și coșurile de cumpărături, care nu pot fi distruse prin intermediul unui proces obișnuit de spălare și care, de multe ori, duc la afecțiuni ale pielii, la nivelul mâinilor sau chiar la infecții respiratorii, intestinale etc.

Prezența acestor bacterii o verificăm cu ajutorul luminotesterului, un dispozitiv produs în laboratoarele specializate și care colectează, analizează și raportează date pe mai mulți indicatori de calitate, în timp real, cu valabilitate DSP și alte norme interne de control. 

Bacteriile existente pe cărucioarele și coşurile de cumpărături pot fi eliminate doar prin spălare la temperatură ridicată şi aplicare de dezinfectant cu remanenţă. Astfel, procesul de curățenie și dezinfectare a cărucioarelor și coșurilor de cumpărături, implementat de noi, presupune spălarea acestora cu apă sub presiune de 170 de bari, la o temperatură de 90 de grade și aplicarea unui dezinfectant cu remanență de 24 – 48 de ore”, a precizat Daniel Sârbu, director general al companiei Tassid Holding.

Echipamentul Tassid

Atu-ul principal al echipamentului companiei Tassid este că acesta este complet automat și autonom și nu necesită conectare la o sursă de apă sau la rețeaua de energie electrică.

“Pe lângă dorință, au existat și alți factori care au influențat decizia de a produce echipamentul în România și nu de a-l importa. Să amintesc aici specificațiile tehnice – un echipament foarte greu și care necesită permis de conducere categoriile C+E – dar și cele de funcționalitate.

În Decembrie 2017, ne-am decis să transformăm dorința în realitate, încurajați de reacția unor clienții Tassid importanți, în momentul în care le-am prezentat ideea. Această tehnologie nouă a fost proiectată și executată în întregime în Sibiu, în România, cu bani proveniți exclusiv din activitatea companiei Tassid”, a completat Daniel Sârbu.

Deși echipamentul a fost realizat, în principal, pentru spălarea și dezinfectarea cărucioarelor și a coșurilor de cumpărături, acesta are și alte aplicații cum ar fi: curățarea petelor de ulei, spălarea pavajului, a rastelului și a zonei de acces rampe autocamioane din centrele logistice ale retailerilor sau a operatorilor logistici și din depozitele companiilor FMCG sau spălarea copertinelor și a pereților din diferite zone de depozitare.

De asemenea, serviciile companiei Tassid includ și asigurarea service-ului și a reparațiilor cărucioarelor de cumpărături cu piesele beneficiarului.

Tassid

Cu o experiență de 11 ani în serviciile profesionale de curățenie, compania Tassid acoperă cu gama sa de servicii domenii precum retail, logistică, construcții industriale și civile, promovând și utilizând și materiale fabricate în România sub diferite licențe. Printre cei mai importanț clienți ai companiei sibiene din zona de retail se numără: Lidl, Decathlon, Hervis, Humanic, Cărturești, H&M etc

Mai multe informații pe www.tassid.ro sau la adresa de e-mail: office@tassid.ro.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *