TENROM, unul dintre cei mai importanți furnizori de echipamente profesionale de curățenie, își prezintă soluțiile pentru retail și industria FMCG

TENROM Cleaning Solutions, furnizorul de echipamente profesionale de curățenie cu unul dintre cele mai bune servicii after-sales din România și Ungaria, propune companiilor din retail, din industria FMCG și companiilor cu servicii logistice câteva soluții inovatoare în domeniul vânzării și închirierii echipamentelor profesionale de curățenie, cu service și consumabile incluse.

Tenrom“Încă de la începutul afacerii noastre în România, am pus mare accent pe suportul after-sales, alături de soluțiile inovatoare dedicate clienților noștri, care doresc echipamente profesionale de curățenie cu un service la nivel înalt. Astfel, am creat și dezvoltat un sistem național de închirieri echipamente profesionale de curățenie cu service și consumabile incluse, am dezvoltat primul centru de recondiționare a echipamentelor profesionale de curățenie și am creat o largă rețea de service la nivel național,” a declarat Attila Gorbai – Manager General TENROM Cleaning Solutions.

Conceptul de închiriere a echipamentelor profesionale de curățenie, implementat în România de către compania TENROM Cleaning Solutions, presupune: echipamente noi de ultimă generație, costuri fixe și predictibile, echipamente de back-up, consumabile și service incluse, service cu acoperire națională și flexibilitate.

TENROM, partenerul de încredere al industriei de retail & FMCG

TENROM Cleaning Solution a devenit unul dintre cei mai importanți jucători din segmentul de vânzări, închirieri și service after-sales a echipamentelor profesionale de curățenie destinată retailului, compania fiind prezentă în principalele lanțuri de retail din România, iar procesul de extindere continuă.

“Echipamentele de curățenie Tennant sunt prezente în România în proiecte comerciale încă din anul 2004, odată cu apariția acestora în unul dintre cele mai importante rețele de magazine din România. Începând cu anul 2005, s-au pus bazele unui suport de vânzări și service Tennant în România, iar numărul echipamentelor Tennant puse pe piața din România a crescut vertiginos, cu focus pe retail, industrie și servicii de curățenie,” a precizat Attila Gorbai.

Brandul Tennant, recunoscut pe plan mondial ca inovatorul şi liderul principal în domeniul echipamentelor industriale de curățenie, face parte din portofoliul de echipamente profesionale de curaţenie al companiei TENROM Cleaning Solutions ce cuprinde: echipamente de curăţenie pentru spălat pardoseli, echipamente de măturat, aspiratoare profesionale și industriale, utilaje de curăţenie urbană, echipamente pentru curăţarea de mochete, monodiscuri, utilaje profesionale de curăţenie, aspiratoare industriale, utilaje de măturat, măturători industriale, măturători stradale, maşini de măturat.

 

Beneficiile sistemului de închiriere TENROM Cleaning Solutions:

  • Contract direct intre TENROM și clientul final – companii de retail, companii din industria FMCG sau companii cu servicii logistice – pe o perioadă de 36 luni fără intermediari (institutii bancare sau leasing)
  • Serviciile TENROM includ furnizarea gratuită a echipamentele noi, transportul și instalarea, cât și instruirea utilizatorilor de echipamente fiind incluse în costurile de închiriere
  • Service-ul și consumabilele necesare de-a lungul contractului sunt, de asemenea, incluse
  • La expirarea contractului, cu acordul părților, contractul se poate prelungi, cu instalarea unor noi echipamente profesionale de curățenie
  • Beneficiarul serviciilor de curățenie nu mai are în responsabilitate achiziția și planificarea cheltuielilor legate de curățenie
  • Posibilitatea inchirierii de echipamente de curățenie recondiționate pentru perioade mai scurte (în limita disponibilității).

Mai multe detalii pe www.tenrom.ro, la adresa de e-mail: office@tenrom.ro sau la telefon: 0722.272.028.

“Închirierea echipamentelor garantează curățenia pe suprafetele din interiorul magazinelor de tip supermarket sau hipermarket, în galeriile centrelor comerciale, în spatiile de depozitare ale companiilor din industria FMCG sau în centrele logistice, contribuind astfel la respectarea în detaliu a condițiilor de igienă ale produselor, oferind cumpărătorilor un spațiu curat și o stare de confort când trec pragul magazinului,” a declarat Attila Gorbai.

TENROM CLEANING SOLUTIONS

Compania TENROM CLEANING SOLUTIONS a fost infiinţată la sfârşitul anului 2010 cu scopul de a prelua, începând cu ianuarie 2011, rolul de importator exclusiv al echipamentelor TENNANT pentru piaţa din România. Portofoliul de echipamentelor de curățenie aparținând TENROM, care mai cuprinde și echipamentele Green Machines, Kaivac și Delfin, acoperă piețele României, Ungariei și Republicii Moldova, ultima dintre piețe prin intermediul unui partener.

Începând din a doua parte a anului 2012, Tenrom a fost preluat de un holding austriac, care este partener exclusiv TENNANT în Europa Centrală si de Est, Africa şi Orientul Mijlociu. Tennant este recunoscut pe plan mondial ca inovator şi lider principal în domeniul echipamentelor industriale de curăţat, cu sediul în SUA și producție în SUA, Brazilia, China, Italia și Olanda.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *