ZaharulOradea

Terminalele de vânzare dotate cu SmartCash POS vor beneficia de posibilitatea de plată cu telefonul mobil

Seamless România, furnizorul SEQR, soluția de plată cu telefonul mobil și Magister Software, dezvoltatorul SmartCash RMS, cea mai populară platformă software din România destinată comerțului cu amănuntul, au încheiat un parteneriat pentru piața locală. Din luna octombrie, toate terminalele de vânzare dotate cu SmartCash POS, beneficiază de posibilitatea de plată cu telefonul mobil prin SEQR.

seqrSEQR reprezintă generația următoare de soluții de plată cu telefonul mobil. Clienții pot utiliza aplicația pentru achitarea cumpărăturilor în magazine, supermarket-uri, benzinării, restaurante sau online. Utilizatorii trebuie doar să-și descarce gratuit aplicația pe smartphone, de pe App Store și Google Play, să își asocieze unul sau mai multe conturi bancare, să scaneze codul QR de la punctul de vânzare și să confirme tranzacția cu PIN-ul personal. Toate chitanțele sunt eliberate digital și salvate în telefon. Prima bancă parteneră SEQR care oferă aplicația clienților săi este Garanti Bank.

„Comercianții beneficiază de economii semnificative cu SEQR grație reducerii cu 50% a costurilor de procesare a tranzacției față de cele aferente cardurilor. În plus, integrarea aplicației în sistemul de vânzare nu necesită investiții noi în echipamente“, a declarat Oana Nanulescu, Country Manager Seamless România.

SEQR este cea mai sigură soluție de plată, funcționând pe platforma Seamless, care operează 3,1 mld. de tranzacții anual, în peste 30 de țări. Comunicațiile dintre aplicație, terminalele de vânzare și contul bancar sunt criptate și nicio informație sensibilă nu este transmisă sau stocată la comerciant.

Simplu de folosit, SEQR îmbunătățește experiența de cumpărare, contribuie la reducerea timpului petrecut la casă și implicit la creșterea traficului în magazine. Mai mult, SEQR oferă comercianților un canal de comunicare cu clienții complet nou, prin intermediul secțiunii de oferte a aplicației. Comercianții pot folosi această opțiune pentru a transmite clienților, direct pe telefon, oferte, cupoane și pentru a crea programe de fidelizare.

„Magister Software și-a inovat continuu portofoliul de programe software pe care le dezvoltă, oferind comercianților din România soluții tot mai performante pentru retail. Prin implementarea aplicației SEQR în platforma noastră SmartCash Retail Management System, consumatorii își vor putea achita cumpărăturile cu ajutorul unui smartphone, o alternativă convenabilă și la îndemână deopotrivă pentru retaileri și pentru clienți, care nu mai depind de carduri și au o evidență clară a cheltuielilor în propriul telefon. Suntem încrezători în succesul acestui nou serviciu și credem că și retailerii clienți Magister vor realiza potențialul acestei soluții inovatoare“, a declarat Dor Bujor Pădureanu, Director General Magister Software.

 

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Terminalele de vânzare dotate cu SmartCash POS vor beneficia de posibilitatea de plată cu telefonul mobil
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: