Next_Capitall

Tetra Pak anunță vânzări nete în creștere cu 4,3%

Tetra Pak, lider mondial în soluții de procesare și ambalare, a anunţat ieri cifra de vânzări pentru 2012 de 11,16 miliarde de euro net, cu 4,3% mai mult decât în 2011.

Soluțiile de ambalare ale companiei au înregistrat anul trecut o cifră de vânzări de 9,87 miliarde de euro net, cu 4,2 % mai mult (în termeni comparabili) cu 2011, cu o creștere mai mare în Asia de Sud și Sud-est, America Centrală și de Sud, America de Nord, Europa de Est și Asia Centrală și cu o creștere de două cifre în Evul Mijlociu și Africa Subsahariană.

Vânzările pentru Soluțiile de procesare au atins 1,29 de miliarde de euro, cu 5,2% mai mult decât în 2011 (în termeni comparabili), cu o creștere de două cifre în Europa de Nord, Asia de Sud și Sud-est, America Centrală și de Sud și Africa Subsahariană.

În 2012 Tetra Pak a furnizat peste 173 de miliarde de ambalaje individuale celor mai importante companii producătoare de băuturi și alimente din lume, care au oferit astfel consumatorilor lor peste 77 de miliarde de litri de suc, lapte, nectar și alte produse.

Tot anul trecut, compania a produs 505 de noi mașini de ambalare, 1971 de unități de procesare și 1721 de piese de echipament de distribuție. În prezent, Tetra Pak operează 42 de unități de producție pentru ambalaj și soluții de închidere, 16 centre tehnice de formare, opt fabrici pentru asamblarea mașinilor de umplere și 11 facilități de cercetare și dezvoltare în lume pentru a asigura inovarea continuă a produselor și excelență în relația cu clienții.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,065 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Tetra Pak anunță vânzări nete în creștere cu 4,3%
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: