TNT Romania anunta cresterea volumelor procesate cu 20% fata de anul precedent

TNT Romania, parte a TNT Express, liderul european in curierat si servicii logistice, anunta recenta recertificare TAPA A a hub-ului operational de la Otopeni, precum si certificarea la acelasi nivel de securitate al celorlalte “porti” internationale ale companiei, de la Timisoara si Cluj-Napoca. TNT devine astfel primul integrator de pe piata locala cu 3 centre operationale certificate potrivit celui mai inalt nivel Transported Asset Protection Association (TAPA). Odata cu aceasta certificare, TNT Romania anunta cresterea volumelor procesate cu 20% fata de anul precedent.

Poza TNT-2-Marius Dumitrascu-Director Operatiuni TNT RomaniaCertificarile TAPA reconfirma pozitia cheie a operatorului express in ceea ce priveste cooperarea in directia masurilor preventive de securitate in domeniul cargo. Standardele implementate vizeaza totodata protejarea afacerilor partenerilor TNT, atat din punct de vedere al reputatiei si imaginii in fata propriilor clienti, cat si sub aspect financiar. Aceste facilitati ofera garantii indispensabile pentru industriile care utilizeaza, pe diverse verigi ale lantului de distributie, produse si componente de valoare, precum industria electronica si high-tech, telecomunicatii, diverse ramuri ale industriilor prelucratoare.

Certificarile TAPA A obtinute de cele 3 hub-uri operationale internationale TNT Express din Romania au vizat auditarea spatiilor, procedurilor de lucru si a resurselor alocate pentru receptionarea, procesarea, monitorizarea si expedierea transporturilor care tranziteaza centrele operationale ale companiei. Solutiile informatice performante, completate de sisteme CCTV, creeaza un mediu securizat, in care fiecare expediere este scanata si procesata cu rapiditate, pentru a fi livrata in conditii perfecte la destinatie.

Aceasta nu este insa singura noutate in ceea ce priveste resursele si facilitatile operationale,dezvoltate de TNT in beneficiul clientilor sai din Romania. In 2013, TNT a devenit primul integrator de pe piata, acreditat pentru a transporta bunuri periculoase in regim de curierat aerian. Acest tip de marfuri poate include de la substante chimice, vopseluri, solventi si pana la parfumuri sau mostre din industria farmaceutica sau alimentara. Solutiile de transport pentru bunuri periculoase oferite de companie in reteaua proprie ofera nu doar un nivel ridicat de siguranta, ci si un raport excelent valoare – cost.

Marius Dumitrascu, noul director operational TNT Romania, a declarat: “Proiectele implementate in acest an au condus la cresterea nivelului de performanta si eficienta in procesarea transporturilor la nivel national. Astfel, numarul de transporturi care au fost preluate, au tranzitat sau au fost livrate in Romania a crescut cu aproape 20% fata de anul precedent. Acest lucru reflecta increderea clientilor nostri si e misiunea noastra sa le oferim cele mai bune conexiuni cu pietele tinta”.

Directorul operational TNT Romania are o experienta de peste noua ani in companie si a ocupat anterior pozitia de Depot Operations Manager Bucuresti, fiind implicat in proiectele de optimizare logistica, derulate de filiala TNT Express in Romania, impreuna cu echipele multifunctionale de experti ai companiei.

Marius Dumitrascu: “Fiecare proiect pe care il demaram porneste de la analizele noastre asupra tendintelor pietei, dar si de la sugestiile si feedback-ul oamenilor implicati in derularea activitatilor logistice. Astfel de initiative continua sa ne aduca avantaje competitive si sa consolideze dezvoltarea durabila a companiei”.

Proiectele TNT din 2013 sustin dezvoltarea activitatilor comerciale ale companiilor romanesti, furnizandu-le acestora solutii si resurse care sa le faciliteze colaborarile profitabile si castigarea de noi parteneri in tara si pe pietele internationale.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *