TOMRA a comercializat în România peste 450 de echipamente automate de preluare a ambalajelor pentru băuturi

România se apropie cu rapiditate de termenul limită de lansare a sistemului de garanție-returnare (SGR), în octombrie 2022, pentru a combate poluarea cu deșeuri de ambalaje de băuturi, în conformitate cu legislația UE. TOMRA, partenerul preferat de retailerii din întreaga lume, a deschis anul acesta o filială în România și a înființat deja o rețea națională de service, oferind asistență completă organizațiilor și instituțiilor care vor opera punctele de returnare. TOMRA a comercializat deja peste 450 de echipamente automate de preluare a ambalajelor de plastic, sticlă și metal pentru băuturi, la nivel național. 

TOMRA

De ce să alegi un echipament automat de preluare TOMRA?

  • Eviți erorile umane și te asiguri că garanțiile aferente ambalajelor sunt rambursate corect
  • Economisești spațiul de vânzare din magazin prin compactarea ambalajelor
  • Economisești costurile cu forța de muncă, deoarece personalul magazinului nu va trebui să valideze manual fiecare ambalaj 
  • Creezi o experiență excelentă de reciclare pentru clienți, care vor reveni în magazin
  • Le oferi angajaților liniștea și sprijinul de care au nevoie pentru a lucra mai eficient
  • Asiguri asistență specializată pentru clienți

Câștigă reciclând! 

Serviciile remote cu instrumente adecvate și rețea de tehnicieni dezvoltată la nivel național vor asigura funcționarea optimă a echipamentului automat de preluare pentru afacerea ta.

Discută cu un consultant TOMRA

Sistemele de Garanție-Returnare au dus la creșterea gradului de colectare la nivel global 

Sistemele de garanție-returnare și-au demonstrat deja eficiența: de exemplu, rata medie europeană de colectare pentru ambalajele de plastic pentru băuturi în țările fără un astfel de program este de 47%, în timp ce în cele cu sisteme de garanție se colectează în medie 94% din aceste ambalaje.

TOMRA are instalații de preluare automată în peste 60 de piețe și o lungă istorie în inovarea colectării automate: inventarea primului echipament automat de preluare (RVS) din lume, lansarea primului sistem de recunoaștere instantanee 360 ​​de grade pentru recipiente, crearea primei platforme Internet of Things (IoT) precum și a primei aplicații de colectare pentru consumatori.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *