Total Technologies, lider de piață în industria de soluții integrate pentru spațiile logistice, a împlinit 30 de ani de activitate

Total Technologies a împlinit 30 de ani de activitate, timp în care și-a consolidat poziția de lider de piață în România, în industria de soluții integrate pentru spațiile logistice, menite să eficientizeze activitatea beneficiarului final.

Total Technologies

Cu peste 5.000 de clienți mulțumiți, Total Technologies este o companie matură, inovatoare, cu viziune pe termen lung, pregătită să raspundă noilor provocări ale erei digitale, susținând în drumul lor spre digitalizare industrii precum retail, curierat, logistică, producție, automotive, sănătate, administrații publice etc.

Total Technologies a uimit cu dinamica dezvoltării sale, având o creștere remarcabilă, datorată în mare masură abilităților pe care le dețin membrii echipei. În prezent, compania este Partener Oficial Platinum Honeywell in România și singurul centru de service autorizat pentru echipamente de colectare automată a datelor.

Performanța la care a ajuns Total Technologies în aceste trei decenii de activitate este confirmată de premiile și distincțiile obținute pentru inovațiile digitale aduse în mediul de business, fiindu-i atribuit titlul SOLUTION PARTNER OF THE YEAR în cadrul Award Gala 2021 – “Partner Kickoff Event”, precum și premiul pentru INOVAȚIE IN SUPPLY-CHAIN pentru soluția FETCH ROBOTICS (2019) și pentru soluția VOCOLLECT (2018).

“Celebrăm aniversarea Total Technologies alături de oamenii cu care am crescut de-a lungul timpului. Indiferent de contextul social sau economic, în momentelele de succes sau mai dificile, ne-am dovedit deschiși în fața provocărilor. Important este, nu să evităm provocările, ci felul în care reacționăm pentru depășirea acestora. Apropierea față de client, atenția pentru principalele sale preocupări fac parte din elementele diferențiatoare ale companiei. Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în această călătorie,” a declarat Giani Iancu, CEO Total Technologies.

‘’Ne valorizăm membrii echipei și le oferim mereu provocări pe măsura ambiției și talentului lor. Am reușit să creăm o echipă frumoasă și capabilă să dezvolte compania în continuare, pe fondul unei piețe cu potențial foarte atractiv, iar pentru viitor obiectivul nostru este să scalăm business-ul și să aducem brandului Total Technologies recunoaștere în piața internatională’’,  a declarat și Mihaela Iancu –  Manager Dezvoltare Total Technologies.

Total Technologies

Consultant de business și integrator pentru soluții digitale în zona de supply chain, de la tehnologie auto-id bazată pe culegerea automată a datelor în depozite cu ajutorul terminalelor mobile, pâna la fluxuri de lucru ghidate prin tehnologia voice (Pick by Voice), Roboti Autonomi Mobili (AMR) sau colaborativi (roboți industriali ), soluțiile propuse de Total Technologies ajută forța de lucru umană, reducând sau chiar eliminând total sarcini repetitive și uneori foarte dificil de realizat în parametrii de randament, creând proiecte integrate de hardware și software, optimizând și automatizând fluxurile și spațiile de lucru.

Parteneri principali: Honeywell, Zebra, Universal Robots, ABB Robotics, FarEye, SOTI, LN Consult.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *