Vectra Eurolift Service, distribuitorul național al mărcii Yale de echipamente pentru manipulat și ridicat mărfuri, recomandă stivuitoarele electrice

Vectra Eurolift Service, distribuitorul național al mărcii Yale de echipamente pentru manipulat și ridicat mărfuri, deține un portofoliu vast de stivuitoare electrice, proiectate pentru a spori productivitatea în depozite. Pentru a susține electrificarea flotei de stivuitoare, Vectra Eurolift Service desfășoară o campanie promoțională pentru gama de electrostivuitoare marca Yale, ce va fi valabilă până la data de 30 aprilie 2021.

Vectra Eurolift Service

În domeniul logistic, procesul de înlocuire a echipamentelor de ridicat cu motoare termice (motostivuitoare Diesel și GPL) cu electrostivuitoare prinde contur din ce în ce mai mult, o dată cu orientarea pieței spre utilaje electrice.

Beneficiile sunt extraordinare, iar dintre acestea putem menționa:

– eliminarea emisiilor de monoxid și dioxid de carbon;

– reducerea consumului de oxigen din spațiile interioare;

– eliminarea zgomotului motoarelor și creșterea siguranței și confortului în depozite;

– manevrabilitate îmbunătățită prin faptul că echipamentele electrice sunt mai compacte decât cele termice; scad spațiile necesare pentru manevre, crește suprafață utilă de depozitare și scad riscurile de accidente;

– echipamentele electrice au costuri semnificativ mai reduse cu energia (în comparație cu costul motorinei), cu mentenanța și cu reparațiile. Noile motoare electrice capsulate în curent alternativ nu au mentenanță și consumă foarte puțin.

Ce modele de stivuitoare sunt incluse în campania Vectra Eurolift Service?

Cele mai vândute modele de electrostivuitoare Yale sunt:

Stivuitorul electric în 3 roți, model ERP15-20VT

Acest electrostivuitor este proiectat pentru manipulare în spații foarte înguste, pentru utilizare pe platforme de încărcare și descărcare a autocamioanelor. Datorită design-ului ergonomic, nivelul de oboseală al operatorului este foarte redus, ceea ce duce la scăderea riscului producerii de accidente. Gama cuprinde modele cu capacități de ridicare de la 1.500 kg până la 2.000 kg și înălțimi de ridicare de până la 7,3 m.

Acest model intră în autocamion și elimină folosirea a două tipuri de echipamente.

Stivuitorul electric în 4 roți, model ERP16-20VF

Este cel mai stabil electrostivuitor și permite desfășurarea operațiunilor de stivuire pe suprafețe mai denivelate, la parametri maximi de performanță. Gama cuprinde modele cu capacități de ridicare de la 1.600 kg până la 2.000 kg și înălțimi de ridicare de până la 7,3 m.

Stivuitorul electric în 4 roți, model ERP22-25VL

Modelul de stivuitor electric din seria Yale VL oferă un nivel performant de productivitate și eficiență energetică. Livrabile cu tehnologie de 80V, aceste electrostivuitoare sunt foarte fiabile și au capacități reziduale incredibil de bune. Sunt preferate în spații de producție industrială și în spații comerciale unde sunt manipulate mărfuri agabaritice sau paleți de până la 2.500 kg. Gama cuprinde modele cu capacități de ridicare de la 2.200 kg până la 2.500 kg și înălțimi de ridicare de până la 8,55 m.

Stivuitorul electric în 4 roți, model ERP40-55VM

Electrostivuitoarele din gama VM au fost proiectate special pentru aplicațiile heavy duty din industrii precum cea metalurgică, siderurgică și în producția și distribuția de băuturi răcoritoare, apă și bere, unde volumul mare impune manipularea a trei paleți în același timp. Seria cuprinde modele cu capacități de ridicare de la 4.000 kg până la 5.500 kg și înălțimi de ridicare de până la 7,015 m.

Avantaje

Versatile și ușor de manevrat, electrostivuitoarele sunt întâlnite frecvent în interiorul depozitelor, în special datorită faptului că pot manevra mărfuri ușoare sau grele, la diferite înălțimi.

Înlocuirea stivuitoarelor frontale termice cu cele electrice s-a intensificat în ultimii doi ani, în linie cu trendul european. Este un semnal foarte bun pentru spații mai curate, mai sigure și asigură, în același timp, un consum mai redus de resurse, o eficientă sporită și o profitabilitate mărită.

Pentru a afla mai multe detalii tehnice despre utilajele incluse în campanie puteți vizita site-ul www.vectra.ro, iar pentru oferte personalizate puteți trimite un email pe adresa vanzari@vectra.ro.

Vectra Eurolift Service

Vectra Eurolift Service, unic distribuitor pentru România al mărcii de stivuitoare Yale Material Handling și unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața echipamentelor de manipulat mărfuri, deține un portofoliu generos de produse și servicii, care se adresează companiilor de retail, companiilor din industria FMCG (producători, importatori si distribuitori), jucătorilor din eCommerce, companiilor de curierat și operatorilor logistici.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

O dată pe zi, de luni și până vineri, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings este un ecosistem care are rolul de a programa întâlniri de business virtuale sau fizice între furnizorii de servicii pentru retail și comercianți.

Înregistrare gratuită

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *