Vectra Eurolift Service, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața echipamentelor de manipulat mărfuri din România, și-a îmbunătățit portofoliul de produse și servicii

Vectra Eurolift Service, unic distribuitor pentru România al mărcii de stivuitoare Yale Material Handling și unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața echipamentelor de manipulat mărfuri, își prezintă portofoliul de produse și servicii către industria de retail & FMCG, jucătorilor din eCommerce și principalilor operatori logistici.

Compania Vectra Eurolift Service și-a îmbunătățit portofoliul de produse și servicii, iar acum oferă o gamă completă de produse și servicii în domeniul echipamentelor de ridicat și manipulat mărfuri precum:

Vânzări echipamente noi și second-hand, din stoc sau la comandă;
Consultanță în vederea identificării soluției logistice optime, în funcție de specificul industriei;
Închiriere echipamente pe termen scurt, cu sau fără operator;
Închiriere echipamente pe termen mediu și lung, în sistem full rental cu full service;
Vânzări baterii de tracțiune, redresoare, piese de schimb multibrand, anvelope pentru stivuitoare, furci și atașamente speciale pentru manipularea mărfurilor;
Reparații, revizii și mentenanță stivuitoare cu o echipa formată din:
– 18 tehnicieni pe teren
– 12 tehnicieni în atelierul de reparații din București
– Service multibrand
– Puncte de lucru: București, Roman, Brașov, Cluj, Timișoara, Sibiu
Servicii de RSVTI;
• 3 platforme auto pentru transportul echipamentelor de ridicat;
Servicii de buy-back ale echipamentelor uzate.

Yale – în fruntea inovației din industria manipulării mărfurilor

Cererea tot mai mare pentru soluții electrice alternative asigură o evoluție continuă și în industria manipulării marfurilor, acolo unde Yale este unul dintre cei mai importanți producători la nivel mondial de stivuitoare.

Astfel, echipamentele Yale, distribuite în România doar de compania Vectra Eurolift Service, se poziționează în fruntea inovației din industria manipulării mărfurilor, acestea asigurând o eficiență sporită utilizatorilor, flexibilitate de încărcare, zero mentenanță, iar în plus îmbunătațește productivitatea și menține costurile operaționale scăzute.

Având la dispoziție o gamă foarte largă de stivuitoare și echipamente de depozit, marca Yale, Vectra Eurolift Service poate oferi o largă paletă de soluții pentru cele mai diverse solicitări din partea clienților și cele mai complexe aplicații.

Echipamentele Yale sunt fabricate in UE, in trei dintre fabricile Yale Material Handling localizate in Craigavon (Irlanda de Nord), Masate (Italia) și Nijmegen (Olanda).

Vectra Eurolift Service

Povestea Vectra Eurolift Service

Înființată în 1994, Vectra Eurolift Service este unul dintre cei mai importanți jucători pe piața echipamentelor de manipulat mărfuri.

Deși, inițial, Vectra Eurolift Service comercializa doar baterii de tracțiune pentru electrostivuitoare, treptat portofoliul de produse s-a diversificat, compania adăugând la obiectul de activitate comercializarea de piese de schimb pentru stivuitoare.

În anul 1999 Vectra a realizat un nou pas în dezvoltarea portofoliului de activități, devenind distribuitor național pentru stivuitoarele marca Balkancar Record Plovdiv.

Începând cu anul 2000, gama de produse comercializate s-a extins cu echipamente de depozit VENI@Co Sofia, stivuitoare Om Pimespo Carrelli Elevatori Italia, iar din 2010 și până la sfârșitul anului 2014 compania a fost dealer exclusiv în România al echipamentelor de ridicat Nissan Forklift Europe B.V.

Începutul anului 2015 a adus o schimbare majoră în portofoliul companiei, Vectra devenind dealer exclusiv în România al brandului de stivuitoare Yale, unul dintre cei mai importanți producători la nivel mondial de stivuitoare. Numirea companiei Vectra Eurolift Service ca dealer exclusiv pe vânzări și service, întărește poziția Yale ca brand din ce în ce mai important pe piața europeană a echipamentelor de manipulat mărfuri.

În acest moment, Vectra Eurolift Service are aproape 80 de angajați, formarea fiecărui specialist având loc în cadrul companiei. La sfârșitul anului 2019, Vectra deținea o cotă de piață de 6% din piața echipamentelor de manipulat mărfuri din România, an în care a realizat o cifră de afaceri de aproape 14 milioane de euro.

Vectra Eurolift Service – contact

www. vectra.ro; E-mail: office@vectra.ro; tel. 031.425.44.00-07

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *