Whiteland Logistics s-a relocat intr-un depozit nou la Timisoara

  • de

Incepand cu 23 septembrie compania Whiteland Logistics si-a marit capacitatea de depozitare prin mutarea depozitului din Timisoara intr-o locatie noua, mai mare, in localitatea Ghiroda.

WLO TimisoaraNoul depozit Whiteland Logistics de clasa A are o suprafata totala de 1.700 mp din care 1.120 mp la temperatura de refrigerare si 580 m2 la temperatura ambientala. Depozitul dispune de rampe de incarcare/descarcare pentru camioane si van-uri.

Aceasta schimbare a depozitului face parte din strategia Whiteland Logistics de dezvoltare a operatiunilor logistice pe partea de vest a tarii, de optimizare a timpilor de livrare pentru distributia in zona respectiva si de asemenea de scurtare a timpilor de livrare pentru produsele care sosesc din afara tarii.

Whiteland Logistics este o companie specializata in logistica la temperatura controlata pentru produse alimentare, cu o experienta de peste 19 ani pe piata romaneasca. Are un depozit central la Bucuresti si alte 11 depozite in orase principale din tara.

Whiteland Logistics ofera servicii integrate de logistica: transport international si national, warehousing, distributie atat la nivel national cat si european, precum si servicii cu valoare adaugata (etichetari, coimpachetari, etc). Compania utilizeaza sisteme informatice de profil, dezvoltate special pentru specificul activitatii logistice (ERP, WMS,TMS), este certificata ISO 22.000 si a avut o cifra de afaceri de 6,9 mil euro in 2012. Incepand din iulie 2011, Whiteland Logistics a devenit partener cu Nagel Group, lider german in logistica la temperatura controlata pentru produse alimentare.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *