WINFO oferă gratuit, pentru 45 de zile, una din cele mai performante soluții de Business Intelligence, dedicată inclusiv companiilor din industria FMCG

WINFO, compania furnizoare de produse, servicii și soluții de Business Intelligence & Data Analytics, oferă gratuit, pentru 45 de zile, licențierea soluției de Business Intelligence Qlik Sense Business, dedicată inclusiv companiilor din industria FMCG.

Winfo

Pentru a putea lua decizii strategice, companiile au nevoie de informații.

Dacă până acum existau mulți manageri ce își fundamentau deciziile de business pe instinct sau experiența anterioară, tot mai multe companii conștientizează că au nevoie de date reale, de pe teren, pentru a lua decizii și a depăși cu brio realitatea actuală.

„Parcurgem o perioadă cu modificări accelerate ale regulilor, în care companiile trebuie să se adapteze rapid la noile condiții. Companiile operează într-un mediu diferit, iar faptul că majoritatea managerilor lucrează de acasă ne determină să găsim noi soluții prin care putem stimula accesul la date și reporting, interacțiunea în echipă, dar și eficiența operațională.” a declarat Andrei Iordan, CEO-ul Winfo.

Soluțiile de Business Intelligence ajută companiile să descopere date esențiale despre procesele sale operaționale și financiare, dar și despre clienți, furnizori sau industriile din care fac parte.

Un trial de 45 de zile pentru soluția Qlik Sense Business

Compania WINFO pune la dispoziție, pentru o perioadă de 45 de zile, soluția de Business Intelligence – Qlik Sense Business. Qlik este numit Leader mondial pe piața de rapoarte și analize vizuale pentru afaceri.

Cu ajutorul soluției de Business Intelligence, managerii pot lua decizii de business rapide și profitabile, asumându-și obiective clare și măsurabile la fiecare nivel execuțional.

Aflați mai multe informații legate de achiziționarea licenței pe site-ul www.winfo.ro sau contactați office@winfo.ro.

Beneficiile soluției de Business Intelligence (BI) pentru companiile din industria FMCG:

BI a devenit instrumentul standard de analytics și reporting pentru companii din cele mai diverse domenii. Când vorbim însă despre exemple de industrii care pot beneficia de avantajele tehnologiei în contextul actual, cea mai îndemână este industria FMCG, unde activează companii de producție, import și distribuție.

Echipa de Consultanți BI Winfo ajută companiile să transforme datele brute în oportunități de business și să obțină o imagine globală a afacerii. Managerii pot accesa instant dashboard-uri de analiză și răspunde rapid la urgențele operaționale din diverse departamente:

Vănzări
Care sunt clienții și zonele unde vând în această perioadă? Cum au evoluat câștigurile? Care este profitabilitatea pe client? Care este cel mai performant produs după valoarea de vânzare și este care după cantitate? Care sunt produsele ce stagnează? Aș putea să le folosesc la campanii cross-selling?

Stocuri
Care sunt produsele ce au stoc 0? Care sunt produsele cu se solicită și nu se găsesc la raft? Ce produse au suprastoc? Care este viteza de rotație a stocurilor? Cum pot fi gestionate mișcările de stocuri din mai multe depozite și locații pentru a face față cererii sau surplusului de inventar?

Logistică
Cât de mare este cererea? Care sunt costurile de transport? Care sunt timpii de livrare și descărcare? Care sunt principalele neajunsuri în distribuție? Care este procentul de comenzi la furnizor livrate la timp? Care este timpul mediu de răspuns la comenzile urgente ?

Producție
Există materie primă suficientă pentru a face față cererii de produse? Toți furnizorii sunt la zi cu livrările? Ce cantități ale produselor sunt cele mai căutate? Există modificări în această perioadă la rata de pierdere a materialelor sau la rata de rebut? Care este eficiența utilajelor și a personalului?

Depozitare
Există spațiu necesar pentru depozitarea materiilor prime? Există spațiu necesar pentru depozitarea produselor finite? Cum s-a modificat nivelul intrărilor și al ieșirilor? Cum sunt gestionate retururile? Cum poate fi urmărită trasabilitatea mărfurilor?

Contabilitate
Care sunt clienții ce întârzie plata și cum mă afectează? Cum evoluează cash flow-ul companiei în această perioadă? Care este valoarea discount-urilor pe care le acord în fiecare zi? Care sunt liniiile de business ce aduc profit și care sunt cele ce stagnează?

WINFO

Înființată în 2007, compania WINFO furnizează produse, servicii și soluții de Business Intelligence & Data Analytics clienților din zona de retail, distribuție, producție, food, FMCG și automotive.

Partner Qlik în România, WINFO ajută companiile precum Carrefour, Auchan, Cora, Ursus Breweries, Cris-Tim, Mars, Arctic, Groupe Renault, Farmaciile Dona și Rhiag Group să își definesc indicatorii de business cu ajutorul soluțiilor – Qlik Sense și QlikView.

Contact WINFO:

www.winfo.ro/ /Email: office@winfo.ro /Telefon: 0745 992 408

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *