Zebra Food-Safe Solution Card, soluții pentru retail de tipărire a cardului de siguranță alimentară

Compania Smart ID Dynamics, specializată în dezvoltarea și implementarea de soluții end to end pentru automatizarea proceselor din Retail, Productie, Logistică, Distribuție și Utilități, aduce în atenție sistemul Zebra Food-Safe Solution Card ce oferă soluții pentru retail de tipărire a cardului de siguranță alimentară.

Zebra Food-Safe Solution Card

Sistemul Zebra Food-Safe Solution Card, format dintr-o imprimantă Zebra Serie ZC și carduri speciale pentru imprimantă, se adresează furnizorilor de soluții comerciale de catering: zonele de gastronomie din magazine, cafenele, restaurante, cofetării sau companii de catering.

Furnizorii de soluții comerciale de catering sunt mereu în căutarea unor soluții practice, reutilizabile care sporesc eficiența, economisesc timp și reduc costurile.

„Orice furnizor de soluții comerciale de catering dorește să lucreze productiv și să se concentreze pe pregătirea produselor alimentare și pe servirea clienților, nu pe sarcini administrative repetitive, care duc la pierderi majore de timp.

Furnizorul de soluții comerciale de catering tipărește în mod curent două etichete în fiecare dimineață, pentru a însoți fiecare fel de mâncare oferită în acea zi. Cu cât oferta culinară este mai mare, cu atât acest lucru devine consumator de timp și ar putea duce la erori. Acest lucru se poate rezolva cu ajutorul sistemului Zebra Food-Safe Solution Card, o soluție practică, reutilizabilă, care sporește eficiența, economisește timp și reduce costurile.

Pe aceste etichete tipărite profesional – negre, cu două fețe –personalul poate să eticheteze rapid meniul zilei, numele produsului și prețul, in acelasi timp fiind clar imprimate în alb pe verso alergenii și ingredientele, pentru a fi vizibile clientilor.” a declarat Romeo IACOB, Director General al Smart ID Dynamics SA.

Principalele beneficii ale sistemului Zebra Food-Safe Solution Card:

·         Imprimanta Zebra are o amprentă redusă și este robustă, fiabilă și ușor de utilizat
·         Cartușele facilitează rapid încărcarea și înlocuirea ribonului
·         Cardurile Zebra sunt sigure și personalizabile
·         Sistemul economisește timp și cost, deoarece cardurile pot fi refolosite
·         Cardurile sunt imprimate rapid, precis și clar, prezentând o imagine profesională

Soluția Zebra Food-Safe Solution Card este conformă cu Regulamentul UE privind alergenii alimentari FIC și cardurile sunt certificate în condiții de siguranță alimentară.

Contact: e-mail: sales@smartid.ro/ tel. 0732 673 579

Smart ID Dynamics este o companie cu capital integral românesc, fondată în anul 2010 care a ajuns în 2017 la o cifră de afaceri de peste 11 mil euro și 65 angajați. Compania are un portofoliu de peste 3.000 de clienți, peste 250 de proiecte software implementate și o flotă de peste 15 mii de echipamente în piată.

Oferta Smart ID Dynamics, disponibilă pe www.idmag.ro, înglobează produse software proprii, concentrate pe dezvoltări pentru digitalizarea și automatizarea proceselor industriale prin soluții de mobilitate enterprise, a operațiunilor logistice din cadrul depozitelor și magaziilor, trasabilitate, incident management, data collection, Industry 4.0 (Industrial IoT), inventarierea mijloacelor fixe și a obiectelor de inventar și furnizarea de servicii profesionale cu valoare adaugată.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Zebra Food-Safe Solution Card, soluții pentru retail de tipărire a cardului de siguranță alimentară

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: