AFI Palace Cotroceni va găzdui pentru prima oară în România Festivalul LEGO

Pe 1 decembrie, AFI Palace Cotroceni sarbatorește 5 ani pe piața din România. Cu ocazia aniversării, vor fi organizate o serie de activități și evenimente, principala atracție fiind aducerea Festivalului LEGO pentru prima oara în România, începând cu data de 9 noiembrie 2014.

City Coinbank Man

În incinta AFI Palace Cotroceni, vizitatorii se vor putea bucura de zecile de figurine 3D, construite din peste 1.700 de piese LEGO. Printre acestea se vor număra personaje celebre precum Darth Vader din Star Wars, Captain Rex, McQueen, Oliva, Woody, Matrioshka, Camel, Cragger și multe alte construcții fascinante.

Figurinele Lego 3D ce urmează să fie amplasate pe coridoarele principale ale centrului comercial, cântaresc aproape 2 tone, iar realizarea lor a însumat peste 2.500 de ore petrecute la îmbinarea pieselor.

„Încă din momentul deschiderii ne-am propus să reinventăm experiența de shopping și distracție în București, oferindu-le clienților noștri cel mai bun mix de opțiuni dedicate modei, frumuseții, petrecerii timpului liber, și nu numai. Aducerea unor branduri și activitați în premieră în România reprezintă unul dintre pilonii pe care ne bazăm și ne bucurăm să vedem că un număr atât de mare de vizitatori raspunde cu entuziasm propunerilor noastre. Vom continua să investim în obținerea celei mai frumoase atmosfere dintr-un centru comercial, pentru a oferi celor care ne trec pragul o experiența de neuitat”, a declarat Aura Dinu, Marketing Director AFI Palace Malls Division.

În cei 5 ani, AFI Palace Cotroceni și-a menținut poziția de lider, oferindu-le clienților cele mai spectaculoase experiențe : primul IMAX din România, primul Roller Coaster dintr-un mall, cel mai mare patinoar aflat în interiorul unui centru comercial sau prima arena de laser tag din țară, alaturi de sute de branduri cunoscute în toată lumea.

Surprizele organizate cu ocazia aniversării de 5 ani nu se vor opri aici. Pâna la ziua aniversară din 1 decembrie inclusiv, vizitatorii centrului comercial vor putea câștiga o serie de premii surpriza, se vor putea înscrie în tombola aniversară cu mii de premii .i vor putea participa la evenimentele organizate special pentru ei.

Sub sloganul „Constelația experiențelor tale”, AFI își așteaptă clienții în această perioadă cu o atmosferă festivă și promite un program de distracție inedit.

  În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

 

2performant.com

Un comentariu la „AFI Palace Cotroceni va găzdui pentru prima oară în România Festivalul LEGO”

  1. Pingback: Festivalul LEGO pentru prima oară în România, la AFI Palace Cotroceni - Cristian China Birta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *