Dove Men+Care lansează Real Strength, o nouă campanie de comunicare la nivel global (P)

Dove Men+Care lansează o nouă campanie de comunicare la nivel global intitulată ”Real Strength”, o campanie care surprinde viziunea actuală despre masculinitate și care aduce în prim plan un alt atribut al acesteia, grija pe care o are bărbatul modern pentru cei din jur.

Vizual Dove Men+Care

Campania de comunicare se desfășoară în perioada aprilie – iunie și este una integrată. Pe lângă acțiunile desfășurate in-store, gama de produse Dove Men+Care este promovată printr-o campanie TV, care este susținută  de o comunicare consistentă atât pe zona de social media (pagina de Facebook), cât și prin acțiuni de relații publice sau sponsorizări (Dove Men + Care a fost presenting sponsor al turneului „BRD Nastase-Tiriac Trophy”).

Dove Men+Care a lansat un nou sortiment de gel de duș, “Hydration Balance”, care nu permite deshidratarea pielii în timpul dușului pentru a întâmpina nevoile bărbaților români care se orientează către produse care să le și protejeze pielea.

Consumatorii aleg tot mai des formatele mari, iar în 2015 Dove Men+Care a lansat două noi variante de 400ml.

Portofoliul actual de produse Dove Men+Care include 5 game de antiperspirante cu mai multe variante de produs (spray, stick și roll-on) și 4 game dedicate îngrijirii pielii ce includ geluri de duș și săpunul-cremă.

Deodorantele antiperspirante Dove Men+Care sunt puternice împotriva transpirației și prietene cu pielea, asigurând o protecție eficientă pentru 48 de ore. Gelurile de duș Dove Men+Care folosesc tehnologia “micromoisture”, care protejează împotriva deshidratării și lasă pielea mai sănătoasă și mai puternică.

Săpunul Dove Men+Care Extra Fresh cu 1/4 cremă hidratantă este creat special pentru bărbați. Hidratează și oferă o senzație de prospețime, fiind recomandat pentru tenul sensibil, supus agresiunilor zilnice cauzate de bărbierit.

Acest articol a fost redactat de pe noua tabletă Krüger&Matz EDGE1082. Detalii despre toate produsele Krüger&Matz găsiţi aici.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Un comentariu la „Dove Men+Care lansează Real Strength, o nouă campanie de comunicare la nivel global (P)”

  1. Pingback: Sinteza săptamânii 4 - 8 mai 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *