Hochland lansează Delicii Calde La Grătar

Hochland, liderul pieței de brânzeturi din România, anunţă lansarea unui nou produs, brânza Delicii Calde La Grătar.

11014950-933186476704543-1382352674173797465-n

Disponibil în două sortimente, Clasic şi Mediteranean, noul produs este soluţia rapidă care aduce varietate meniului obișnuit de grătar, completându-l perfect cu gustul său delicios.

Brânză din gama Delicii Calde are o textură specială care o împiedică să se topească pe grătar, făcând foarte simplă şi rapidă pregătirea ei. În doar 4-5 minute, brânza se gătește, completând cu succes orice meniu de grătar, alături de carne, legume sau salate. În plus, brânza Delicii Calde La Grătar poate fi pregătită rapid şi în bucătărie, în orice tip de tigaie, păstrându-şi aceeaşi textură specială şi gustul savuros.

Noul produs se adresează atât celor care vor să se bucure de un grătar delicios alături de întreaga familie, cât şi celor care vor să îşi impresioneze prietenii cu o masă savuroasă, acasă.

Delicii Calde La Grătar este un produs sezonier și face parte din gama de brânzeturi Delicii Calde de la Hochland, special concepute pentru a fi pregătite la cald. Pornind de la nevoile consumatorului modern, care caută produse potrivite unui stil de viaţă dinamic, portofoliul gamei cuprinde produse variate, pentru diferite ocazii de consum: Delicii Calde Bruschetta (Pizza şi Rustica), Caşcaval Pane şi două sortimente de brânzeturi rase (Brânza Rasă pentru Pizza şi Brânza Rasă pentru Pasta).

La doar câteva luni de la lansare, Delicii Calde Bruschetta a fost votat de consumatori “Produsul Anului” în ediţia de anul acesta a competiţiei cu acelaşi nume, premiu care recunoaşte misiunea asumată de Hochland de a inova permanent și de a oferi consumatorilor cele mai bune soluții pentru nevoile și așteptările lor.

Cele două sortimente Delicii Calde la Grătar, Clasic şi Mediteranean, sunt disponibile în ambalaj de 140 gr.

Acest articol a fost redactat de pe noua tabletă Krüger&Matz EDGE1082Detalii despre toate produsele Krüger&Matz găsiţi aici.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Un comentariu la „Hochland lansează Delicii Calde La Grătar”

  1. Pingback: Sinteza săptămânii 11 - 15 mai 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *