Panovia aniversează anul acesta 10 ani de activitate pe piața patiseriei congelate din România

Compania Panovia, ce aniversează anul acesta 10 ani de activitate pe piaţa patiseriei congelate din România, produce şi distribuie produse de patiserie şi panificaţie congelată pentru segmentul retail şi HORECA la nivel naţional.

Panovia - foietaj capsuniPanovia este un producător român care a contribuit la formarea pieţei de patiserie congelată locală, investiţiile realizate în cei 10 ani de activitate reflectându-se într-o creştere constantă a cifrei de afaceri. Astfel, în 2014, aceasta a fost de peste 4,7 milioane de euro, în creştere cu 40% faţă de anul 2013, iar pentru anul 2015, compania estimează o mărire cu 15% .

Din 2005 până în prezent compania Panovia a investit peste 3 milioane de euro în eficientizarea producției. În acest an, prin accesarea unor fonduri UE în valoare de 1,4 milioane de euro, compania a finalizat o investiţie într-o linie automată care creşte capacitatea de producţie, asigurând în acelaşi timp un control strict al calităţii.

„Panovia susţine patiseria cu o puternică amprentă locală. Direcţia pe care ne-am propus-o încă de la bun început, a fost să creăm şi să promovăm produse care răspund gusturilor preferate ale consumatorilor români. De altfel, am marcat aniversarea de 10 ani şi printr-un nou slogan “Patiserie gustată de români”, tocmai pentru a încuraja consumul produselor fabricate în România. Panovia foloseşte ingrediente furnizate de producători români, concepe constant noi produse şi utilizează cele mai noi tehnologii europene în îmbunătăţirea produselor”, declară Sabin Mărţoiu, director general Panovia.

Portofoliul de produse Panovia este grupat în funcţie de segmentul de piaţă şi de distribuitori. Astfel, pentru retail, compania produce: aluat foietaj, foi de plăcintă, saleuri – marca Morăriţa; strudel şi minipateuri – marca Ema. Pentru HORECA, compania oferă: patiserie, viennoiserie şi brutărie (baghete, chifle)- marca Panovia Profesional.

Echipa Panovia este formată din specialişti în industria alimentară care înţeleg piaţa locală şi asigură coordonarea optimă a proceselor de producţie. În prezent, compania are 120 de angajaţi, majoritatea având o vechime de peste 6 ani în companie.

Calitatea produselor este aliniată la normele internaţionale, prin implementarea şi respectarea unor proceduri stricte de igienă, iar distribuţia este asigurată atât prin maşini proprii, cât şi prin servicii externalizate de transport.

Acest articol a fost redactat de pe noua tabletă Krüger&Matz EDGE1082Detalii despre toate produsele Krüger&Matz găsiţi aici.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *