Kaufland va deschide primul magazin în Republica Moldova, în 2018

Kaufland România a anunţat planurile de extindere în Republica Moldova, strategia de dezvoltare incluzând deschiderea a 6 magazine în Chișinău, capitala Republicii Moldova. Deschiderea primului magazin este programată pentru anul 2018.

KauflandLa finalul anului 2015, Kaufland a demarat extinderea rețelei de magazine, reţeaua germană de magazine urmând să fie prezentă și în Republica Moldova.

Pentru început, strategia de dezvoltare include deschiderea a 6 magazine în Chișinău, capitala Republicii Moldova, oraș cu peste 700.000 de locuitori, centrul economic și cultural al țării. Deschiderea primului magazin este programată pentru anul 2018.

Gama de produse disponibilă în magazine va fi, în cea mai mare parte, similară celei din magazinele din România, dar va fi, în același timp, adaptată în mod corespunzător nevoilor clienților locali.

Mall-ul reducerilor la Flanco (19 – 24 februarie)

„Depunem în continuare eforturi ca magazinele Kaufland să îndeplinească dorințele clienților cu accent pe garanțiile și serviciile noastre, varietate, un nivel ridicat de calitate și, bineînțeles, prețuri atractive. Ne bucurăm să oferim aceste avantaje și viitorilor noștri clienți din Republica Moldova pentru a beneficia de adevărata experiență a cumpărăturilor,” a declarat conducerea Kaufland România.

Kaufland România va coordona activitătile comerciale din Republica Moldova

Datorită proximității geografice și a legăturilor istorice și culturale coordonarea activităților comerciale va fi asigurată direct de filiala din România.

Kaufland România este de cinci ani consecutiv centrul comercial cu cea mai mare încredere la secțiunea Categoria locală, potrivit studiului Trusted Brands al Reader’s Digest. În anul 2015, Kaufland România a fost primul retailer food ce se regăsește printre cei 100 TOP Angajatori din România. Kaufland operează în România 108 magazine, la nivel naţional şi a creat peste 15.000 de noi locuri de muncă directe în România: la sediul central în Bucureşti, în magazinele deschise precum şi la centrele logistice situate în Parcul Industrial Ploieşti și în Turda.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Un comentariu la „Kaufland va deschide primul magazin în Republica Moldova, în 2018”

  1. Pingback: Primul magazin „Kaufland” va fi deschis în doi ani la Chişinău | infoMOLDOVA.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *