Lidl inaugurează un nou magazin în Otopeni

Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea pe data de 21 mai a unui magazin nou construit, reţeaua sa din România ajungând astfel la 186 de magazine.

Lidl-Filiale-Weinfelden-005Noua unitate se deschide în Otopeni, pe Calea Bucureștilor 50B-52, Ilfov, are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1200 m² și dispune de 110 locuri de parcare. Totodată, cu ocazia deschiderii acestui magazin au fost create 18 noi locuri de muncă. Orarul de funcționare al noii unități va fi următorul: între 7:30 și 22:00 de luni până sâmbătă, iar duminica, între 8:00 și 20:00.

Inaugurarea noului magazin Lidl continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvenţă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţeaua Lidl fiind produse în România.

Evitând intermediarii, oferta Lidl asigură produse în același timp proaspete, de calitate și la cele mai competitive preţuri. Având acces direct la cele mai bune produse din fiecare țară în care activează, Lidl propune clienților săi mărci de calitate superioară din întreaga Europă, venind direct de la producătorii din Italia, Franța, Germania, Spania şi alte ţări.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în 26 de țări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a peste 10.000 de magazine. Având mai mult de 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

Acest articol a fost redactat de pe noua tabletă Krüger&Matz EDGE1082Detalii despre toate produsele Krüger&Matz găsiţi aici.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Un comentariu la „Lidl inaugurează un nou magazin în Otopeni”

  1. Pingback: Sinteza săptămânii 11 - 15 mai 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *