Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna mai 2017

În luna mai 2017, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, un număr de 21 de magazine, faţă de cele 22 unități deschise în luna aprilie 2017.

retailPROFI a deschis în luna mai 17 magazine noi, fiind rețeaua cu cele mai multe unităţi din România. Noile magazine au fost deschise la Timișoara, Cluj-Napoca, Suceava, Călărași, Dâmbovița, Iași, Săcele, Dărăști Vlasca, Pielești, Potcoava, Moara Vlăsiei, Liebling, Mihăilești, Domnești, Cenad, Corod și București, rețeaua PROFI ajungând, la finalul acestei luni, la un număr de 568 de magazine prezente în 307 localități.

Credit Foto: shutterstock.com

Kaufland România a deschis un nou magazin în Craiova, acesta fiind cel de-al treilea din oraș și cel de-al 115-lea al rețelei la nivel național.

Carrefour a deschis primul supermarket din Făgăraș, Judeţul Brașov, ajungând la un număr de 143 magazine în acest format. Totodată, Carrefour România a deschis un magazin Supeco în Craiova, pe locul unei foste unităţi Billa. Reţeaua Supeco ajunge, astfel, la un număr de 6 unităţi în România, iar procesul de transformare a unitătilor Billa continuă şi urmeaza a fi finalizat până la sfârşitul acestui an.

OMV Petrom și Auchan Retail România au deschis luna aceasta în București primele două magazine de proximitate MyAuchan, unul în Militari și unul în Cotroceni.

Magazinul Lidl din BUCUREȘTI, situat pe STRADA FIZICIENILOR, Nr. 15 B a fost închis luna aceasta pentru modernizare, în zilele de 16 mai și 17 mai, fiind redeschis în data de 18 mai.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *