Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna iulie 2022

În luna iulie 2022, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 22 de magazine. Acest calcul include doar deschiderile de magazine comunicate oficial. Retailerii care au inaugurat magazine în luna iulie 2022 sunt: Lidl, Kaufland, Profi, Carrefour și Auchan.

retailul alimentarAuchan

În luna iulie, Auchan România a continuat dezvoltarea pe segmentul de proximitate și a inaugurat cel de-al șaselea supermarket din rețea și a doua unitate de vânzare din județul Iași.

De asemenea, în luna iulie, Auchan a mai deschis și alte 13 magazine MyAuchan în stațiile Petrom: câte 1 magazin în județele Caraș Severin, Galați, Giurgiu, Gorj și Tulcea, câte 2 magazine în Ialomița și Vaslui și 4 în Mehedinți.

Profi

PROFIretailerul ce deține rețeaua cu cea mai mare acoperire națională și cu cele mai multe magazine din România, a inaugurat în luna iulie 2022 două noi magazine în localitățile Andreești și Teregova, ambele în format LOCO, retailerul continuând să se focuseze pe remodelarea magazinelor existente ca parte din strategia acestuia.

Lidl

Lidl a continuat să investească în Romania și a inaugurat în luna iulie 2022 un număr de 3 magazine în București, Brănești și Oradea. Cu aceste 3 noi deschideri, rețeaua națională a retailerului a ajuns la 336 magazine. La jumătatea lunii iulie 2022, Lidl a ajuns la peste 12.000 de magazine în toate cele 31 de țări în care este prezent, odată cu deschiderea magazinului numărul 12.000 din Varșovia, Polonia.

Kaufland

Kaufland a inaugurat un nou magazin la Oradea, al doilea hipermarket al rețelei situat într-un centru comercial și a ajuns la o rețea națională de 135 de magazine.

Carrefour

În luna iulie 2022, Carrefour România a deschis două magazine Carrefour Express în Huși, judetul Vaslui – Str. Ștefan cel Mare, nr. 23 și în Ploiești, județul Prahova – Str. Gheorghe Doja, nr. 101C. În luna iulie, Carrefour România a atins pragul de 120 de unități Express la nivel național, cu deschiderea a 12 noi magazine în prima jumătate a anului.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *