Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna august 2019

UPDATE:

În luna august 2019, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 43 de magazine, pe lângă cele 36 menționate deja în articol, adăugându-se cele 7 unități deschise de Carrefour în luna august: 5 magazine în format Express, un magazin în format Market și 1 magazin Supeco.

În luna august 2019, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 36 de magazine, în acest calcul intrând doar magazinele deschise și comunicate oficial de către retaileri.

retail alimentarLidl România a deschis în luna august 3 unități: două magazine în  București (unul pe Strada Brățării, Nr. 2 și unul pe Strada Energeticienilor) și unul în Moreni.

Penny Market a deschis în luna august 2019 un nou magazin în București. De asemenea, rețeaua de magazine PENNY Market s-a mai extins în luna august cu două alte magazine în localitățile Măcin și Vicovu de Sus, rețeaua ajungând la 244 de unități deschise în România.

În luna august 2019, PROFI a deschis un număr de 19 magazine, astfel: 9 unități în format Standard, 4 unităti în format City și 6 unităti în format Loco.

Mega Image a deschis în luna august 2019 un număr de 11 magazine, astfel: 4 unități sub brandul Mega Image și 7 unități sub brandul Shop & Go. De asemenea, Mega Image continuă să exploreze noi teritorii în retail-ul modern și inaugurează un nou spațiu concept #MegaStreetFood, care aduce preparate gustoase de street food, pregătite pe loc din ingrediente proaspete, într-un loc neașteptat: un concept store.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *