Retail & FMCG – Sinteza săptămânii 15 – 19 august 2016

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria FMCG, în sinteza săptămânii 15 – 19 august 2016.

PREMIUM: O analiză retail-FMCG.ro, realizată pentru perioada iulie 2016 – august 2016, ne arată care sunt cele mai populare branduri de retail alimentar din România din punct de vedere al căutărilor pe Google.

RetailRetail

Kaufland România lansează în premieră în România tehnologia digitală Scan&Play prin care clienții săi își vor putea face cumpărăturile în magazin folosind telefonul mobil pentru a scana produsele imediat ce le pun în coș și a câștiga astfel timp.

Credit foto: Shutterstock

Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea a celui de-al 22-lea magazin din București, reţeaua sa ajungând astfel la 197 de unități în toată țara. Lidl continuă procesul de modernizare al magazinelor sale: din 18 august, începând cu ora 7.30, magazinul Lidl situat pe Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 8B din Bucureşti, își va întâmpina clienții cu un nou aspect.

Odată cu deschiderea a 2 magazine la Pitești și Uricani, PROFI, rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România se extinde la 205 localități și numără 430 de unități.

În doar 3 luni de la punerea în funcțiune, în intervalul martie-mai 2016, motocicletele de intervenție urbană SMURD din București au asistat deja 611 cazuri. Proiectul, susținut de către Lidl România printr-o donație de cinci motociclete specializate și complet echipate

Internaţional

În urma fuziunii dintre celor două companii, grupul Ahold Delhaize va impune furnizorilor internaționali majori o reducere a prețurilor de achiziție și un bonus de integrare. Noile condiții vor fi puse în aplicare, cu efect retroactiv, de la 1 ianuarie 2016.

Retail & FMCG news – în fiecare zi, pe e-mail

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,050 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Retail & FMCG – Sinteza săptămânii 15 – 19 august 2016

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: