Retail & FMCG – Sinteza săptămânii 9 – 13 ianuarie 2023

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria bunurilor de larg consum (FMCG) din România, în sinteza săptămânii 9 – 13 ianuarie 2023.


Cea de-a doua ediție a EXPO RETAIL – Digital, Green & Tech, singura expoziție B2B din România dedicată tehnologiei, echipamentelor și serviciilor pentru retail, eCommerce și industria FMCG, va avea loc în perioada 25 – 26 octombrie 2023, la Combinatul Fondului Plastic, sala Senat, din București. Expoziția adună, în cele două zile, în același loc, expozanți din România și din alte țări și specialiști în achiziție și alți profesioniști din industrie. Evenimentul EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech este organizat de publicația de business retail-FMCG.ro.

Rezervă un stand aici: www.expo-retail.com/expozanti

Mai multe detalii și oferte personalizate pentru parteneri la contact@expo-retail.com sau tel. 0720.120.456

retailRetail

Care au fost cele mai importante evenimente din retailul alimentar din România, în 2022, care au fost principalele repere în expansiune și pe ce formate, ce borne au atins rețelele principalilor retaileri alimentari pe plan local, care a fost focusul lor într-un an dificil, marcat parțial de restricțiile de funcționare a magazinelor în contextul COVID și mai ales a crizei energetice generate de conflictul din Ucraina, ce modificări importante au avut loc în top managementul unor retaileri.

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale din România, și-a extins parteneriatul cu PROFI, firmacompania cu cel mai mare număr de angajați din România.

Pe data de 31 decembrie 2022, Thierry Destailleur, unul dintre cei mai vechi manageri de top din retailul autohton, și-a încheiat mandatul de președinte al Consiliului de Administrație al cora România, după 40 de ani de carieră în Grupul cora, dintre care aproape 20 de ani în echipa de la cora România.

Lidl România alături de clienții săi a constinuat să sprijine comunitățile defavorizate prin colectarea și donarea a 37,5 tone de alimente cu peste 70% mai mult decât la ediția precedentă a campaniei.

La începutul anului 2023, reprezentații Mega Image au făcut un bilanț cu realizările anului 2022. „Sunt despre oameni și echipă, curaj, grijă, despre branduri proprii, magazine și concepte noi, sustenabilitate, loialitate, eCommerce:”

FMCG

GRUPUL LACTALIS a anunțat că, începând cu 1 ianuarie 2023, l-a numit pe Onur BARIM în funcția de Director General al GRUPULUI LACTALIS ROMÂNIA.

Mateja Podgornik a preluat funcția de Managing Director România și Slovenia în cadrul Mondelez International, începând cu ianuarie 2023.

Din luna ianuarie a acestui an, Cătălin Manoli, anterior Directorul fabricii Danone România, va prelua rolul de Director al fabricii Danone Aldaia, Valencia.

eCommerce

În condițiile unui an 2022 marcat de numeroase provocări de ordin financiar, scumpiri și inflație crescută, serviciul Genius (disponibil pentru eMAG, tazz, Fashion Days și Freshful) le-a adus utilizatorilor săi noutăți care să îi sprijine pe parcursul anului să își gestioneze cât mai bine bugetele familiilor și să facă astfel economii.

Servicii

RetuRO Sistem Garanție Returnare S.A., administratorul Sistemului de Garanție-Returnare (SGR), a anunțat producătorii, importatorii și comercianții de băuturi că a început înregistrarea în baza de date a sistemului, etapă preliminară intrării în funcțiune a SGR, unul dintre cele mai importante proiecte de economie circulară  din România.

Fintech-ul internațional myPOS a încheiat anul 2022 cu o creștere considerabilă pe piața din România. Astfel, compania și-a dublat numărul de dispozitive POS în România în 2022, ajungând la peste 12.000 de dispozitive.

Evenimente

Wall-street.ro continuă și în 2023 seria evenimentelor de business, unele dintre ele cu o tradiție de peste un deceniu.

News from Romania

Romanian FMCG Retail – For all our readers abroad, these are the most important news from Romanian FMCG Retail Market and FMCG industry, in December 2022, provided by retail-FMCG.ro, the most read B2B publication in online, in Romania, from retail & FMCG niche.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *