Retail & FMCG – sinteza săptămânii 10 – 14 august 2020

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria bunurilor de larg consum (FMCG), în sinteza săptămânii 10 – 14 august 2020.


De ce să te promovezi pe retail-FMCG.ro? Cine se poate promova pe retail-FMCG.ro? Tipuri de promovare disponibile. Detalii

Cere o ofertă pentru promovarea B2B la adresa revista@retail-fmcg.ro!

retailRetail

Lidl a continuat investițiile în România prin inaugurarea a două noi magazine pe data de 13 august: unul în orașul Gherla, județul Cluj, care dispune și de stație de încărcare pentru automobile electrice, iar celălalt în orașul Marghita, județul Bihor.

Credit foto: Shutterstock

Kaufland Moldova a continuat extinderea proiectului investițional în Republica Moldova și a anunțat lansarea oficială a construcțiilor primului magazin în regiunea de Sud a țării, în orașul Comrat. Acesta va fi cel de-al 3-lea magazin Kaufland din Republica Moldova.

FMCG

LONCOLOR, brandul românesc aparținând Papillon Laboratoires Cosmetiques, cea mai importantă companie românească producătoare de vopsea pentru păr, a fost unul dintre brandurile care în toată această perioadă dificilă a reușit să se racordeze emoțional la nevoile publicului său. Un interviu pentru retail-FMCG.ro cu Marius Niță – Director de Marketing și Vânzări Papillon Laboratoires Cosmetiques – LONCOLOR.

Pentru a limita riscul apariției de cancere de piele, L’Oréal România – prin brandul La Roche-Posay – a lansat platforma digitală www.protectiasolara.ro, cu scopul educării, prevenției și conștientizării riscului de expunere neprotejată la soare și totodată pentru a sublinia importanța folosirii produselor de protecție solară.

E-commerce

PENNY și Auto Total au lansat Lyvra, serviciul de comenzi online cu livrare la domiciliu. Începând cu luna august 2020, clienții PENNY din București și Ilfov vor putea comanda online peste 1.400 de produse care se regăsesc în categoriile listate în magazinele fizice, inclusiv mărci proprii și promoții aferente.

eMAG a investit 90 de milioane de euro într-un nou centru logistic, la km 19 al autostrăzii A1, care se va întinde pe o suprafață de 130.000 mp. Lucrările de construcție vor începe luna aceasta și se vor încheia în septembrie anul viitor, urmând ca, până în iulie 2022, să fie funcționale toate automatizările și tehnologiile.

Food Service

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea mai accesată franciză din România a venit în sprijinul antreprenorilor români prin susținerea costurilor de franciză. Fie că vorbim despre antreprenorii care sunt deja parte din grup, fie despre cei care își doresc să se alăture, echipa 5 to go a luat decizia de a-i susține prin acoperirea unor costuri cu taxe de franciză și marketing cu impact total de peste 400,000 euro asupra afacerii.

Analize

În plină criză generată de pandemie, economiile lumii se concentrează pe stimularea investițiilor în cercetare-dezvoltare care să ajute, pe de o parte, la rezolvarea situației medicale (medicamente, vaccinuri, aparatură performantă) și, pe de altă parte, la dezvoltarea economică din care să se realimenteze bugetele epuizate de măsurile adoptate pentru a limita efectele restricțiilor impuse în majoritatea domeniilor. O analiză Deloitte.

Retail & FMCG – în fiecare zi, pe e-mail

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *