Retail & FMCG – sinteza săptămânii 17 – 21 august 2020

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria bunurilor de larg consum (FMCG), în sinteza săptămânii 17 – 21 august 2020.


De ce să te promovezi pe retail-FMCG.ro? Cine se poate promova pe retail-FMCG.ro? Tipuri de promovare disponibile. Detalii

Cere o ofertă pentru promovarea B2B la adresa revista@retail-fmcg.ro!


MACFRUT Digital, primul târg virtual internațional dedicat filierei fructelor și legumelor, își așteaptă vizitatorii în perioada 8 – 10 septembrie 2020. Evenimentul va prezenta întreaga filieră, incluzând: semințe, noutăți în horticultură & pepiniere, tehnologii de producție, comerț și distribuție, mașini și tehnologii, materiale și echipamente de ambalat, salate ready-to-eat, fructe uscate, logistică și alte servicii. Companiile interesate să participe ca vizitatori se pot înregistra online GRATUIT AICI, până la data de 1 septembrie 2020, unde pot obține pass-ul de acces gratuit in expoziție.

retailRetail

METRO Cash & Carry România anunță numirea unui nou director executiv al companiei.

Credit foto: Shutterstock

Astfel, începând cu data de 1 octombrie 2020, Adrian Ariciu va ocupa funcția de Chief Executive Officer (CEO), preluând atribuțiile lui Roland Ruffing, cel care s-a aflat în această poziție executivă în ultimii patru ani.

În contextul în care 1 din 5 copii abandonează școala în mediul rural, iar 44% din elevii români sunt analfabeți funcțional, Lidl a invitat comunitatea să susțină pregătirea profesorilor din programele Teach for Romania.

Carrefour a deschis în Dâmbovița Mall primul hipermarket din orașul Târgoviște, proiect realizat de Prime Kapital, dezvoltator și investitior pe piața imobiliară din Europa Centrală și de Est.

Rețeaua de magazine PENNY. s-a extins cu patru noi unități în Toplița (județul Mureș), în Modelu (județul Călărași), în Rădăuți (județul Suceava) și în Piatra Neamț (județul Neamț). Astfel, rețeaua ajunge la 264 de spații deschise în România.

Până pe la data de 22 septembrie 2020, în magazinele Auchan, precum și în shop-ul online www.auchan.ro, se vor regăsi peste 2.500 de articole necesare pentru debutul noului an școlar.

Food Service

În contextul actual, Sphera Franchise Group a continuat planurile de dezvoltare stabilite pentru acest an și inaugurează un nou restaurant KFC în România.

E-commerce

OMV Petrom, cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est, și foodpanda, cea mai mare platformă de food ordering din România, au incheiat un parteneriat prin care produsele Viva din stațiile OMV pot fi comandate prin serviciul de livrări foodpanda.

Analize

În timpul pandemiei de COVID-19, companiile au redirecționat aproape jumătate din bugetele de marketing (46%) către rețelele de socializare și dispozitivele mobile, potrivit celei mai recente ediții a studiului Deloitte Chief Marketing Officer (CMO) Survey, de două ori mai mult decât înainte de pandemie.

Retail & FMCG – în fiecare zi, pe e-mail

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *