Retail & FMCG – Sinteza săptămânii 20 – 24 iunie 2022

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria bunurilor de larg consum (FMCG) din România, în sinteza săptămânii 20 – 24 iunie 2022.

În perioada 26 – 27 octombrie 2022, va avea loc evenimentul EXPO RETAIL 2022 – Digital, Green & Tech, expoziția dedicată tehnologiei, echipamentelor, soluțiilor și serviciilor pentru retail & eCommerce & industria FMCG. Expoziția va avea și o componentă aplicată prin intermediul B2B Meetings, platforma online care programează întâlniri de business în cele două zile ale expoziției. Evenimentul EXPO RETAIL 2022, care se va desfășura la Combinatul Fondului Plastic – sala Senat – București, este organizat de publicația de business retail-FMCG.ro.

Rezervă un stand până la data de 30 iunie 2022 și beneficiezi de un discount de 10%!

retailRetail

Lidl România a inaugurat pe 23 iunie două magazine, unul în București și unul în Bucov, județul Prahova. Cu aceste deschideri rețeaua națională ajunge la 332 de magazine.

În perioada 22 iunie – 19 iulie, Auchan România organizează cea de-a XIII-a ediție a Târgului de bere, cel mai mare târg de bere din comerțul local și unul dintre evenimentele emblematice ale companiei.

Kaufland și-a consolidat poziția în topul companiilor din România după cifra de afaceri și a rămas unul dintre cei mai mari angajatori privați, potrivit studiului de impact socio-economic al companiei aferent anului financiar 2021, realizat de compania KPMG.

FMCG

Cu un design minimalist, dar în același timp premium, Davidoff Café a venit în atenția pasionaților de cafea, cu ambalaje noi pentru toată gama Davidoff.

EXPO DIY 2022 – Smart Green Home

Saptămâna aceasta are loc evenimentul EXPO DIY 2022 – Smart Green Home, expoziția dedicată categoriilor de produse DIY, Home Improvement & Gardening, cu focus pe produse și soluții ecologice.

Iată lista completă de expozanți:

Lista completă de expozanți la EXPO DIY 2022 – Smart Green Home (29 – 30 iunie)

Iată lista buyerilor care au confirmat prezența:

Buyerii care au confirmat deja prezența la EXPO DIY 2022 – Smart Green Home (29 – 30 iunie)

Food Service Retail

Tazz, platforma locală de livrare rapidă, și Radio Guerrilla, unul dintre posturile de radio cele mai cunoscute din România, a lansat un nou brand virtual cu specific gastronomic mexican.

Servicii

Revolut, super aplicația financiară cu peste 18 milioane de clienți persoane fizice și 500.000 de clienți business la nivel global, și Salesforce, liderul global în CRM, au anunțat încheierea unui parteneriat pentru a diversifica și mai mult oferta pentru clienții din segmentul B2B.

De asemenea, Revolut introduce în Europa produsul său Pay Later, mai întâi în Irlanda, iar apoi, până la finalul anului, în Polonia și România.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *