Retail & FMCG – Sinteza săptămânii 30 ianuarie – 3 februarie 2023

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria bunurilor de larg consum (FMCG) din România, în sinteza săptămânii 30 ianuarie – 3 februarie 2023.


Cea de-a doua ediție a EXPO RETAIL – Digital, Green & Tech, singura expoziție B2B din România dedicată tehnologiei, echipamentelor și serviciilor pentru retail, eCommerce și industria FMCG, va avea loc în perioada 25 – 26 octombrie 2023, la Combinatul Fondului Plastic, sala Senat, din București. Expoziția adună, în cele două zile, în același loc, expozanți din România și din alte țări și specialiști în achiziție și alți profesioniști din industrie. Evenimentul EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech este organizat de publicația de business retail-FMCG.ro.

Rezervă un stand aici: www.expo-retail.com/expozanti

Mai multe detalii și oferte personalizate pentru parteneri la contact@expo-retail.com sau tel. 0720.120.456

retailRetail

PROFIretailerul ce deține rețeaua cu cea mai mare acoperire națională și cu cele mai multe magazine din România, a inaugurat 6 magazine în luna ianuarie 2023. Cu aceste deschideri, retailerul a ajuns la o rețea națională de 1.647 de magazine.

Kaufland România a continuat investițiile în România, anunțând deschiderea celui de-al 162-lea hipermarket din rețea, la Sibiu.

La începutul acestei săptămâni, lanțurile de retail modern Profi și Auchan au anunțat un parteneriat pentru negocieri al cărui scop este ameliorarea puterii de negociere a celor două rețele, în avantajul consumatorilor finali.

PENNY, unul dintre cei mai activi retaileri din România, și-a continuat planul de extindere prin deschiderea unui nou magazin în orașul Însurăței, județul Brăila. Acesta este primul magazin deschis de retailer în acest an. Rețeaua PENNY a ajuns, astfel, la 337 de magazine.

FMCG

Federația Română de Fotbal și Bergenbier S.A. au anunțat încheierea unui nou contract de sponsorizare, producătorul de bere revenind în familia tricolorilor după o pauză de 4 ani.

Mondelēz International a anunțat lansarea celui de-al patrulea raport anual „State of Snacking™”, un studiu global privind tendințele de consum care analizează perspectivele anuale privind modul în care consumatorii iau decizii în materie de gustări.

Cea mai populară băutură din lume și a doua cea mai comercializată marfă pe glob, după petrol, este cafeaua, iar Europa este cel mai mare importator – cumva normal, dacă ne gândim că cea mai mare companie de produse alimentare și băuturi din lume, Nestlé, își are originile pe vechiul continent.

AGROSEL, prima stațiune de cercetare privată de semințe din România, a înființat HEKTAR SEEDS, companie care se va adresa exclusiv clienților profesioniști din legumicultură, prin brandul premium HEKTAR.

Timișoara este casa celei mai noi linii de nectar din cătină bio, Frootya, dezvoltată de un antreprenor care a investit 1.000.000 de euro din fonduri proprii si fonduri europene din 2013 până în prezent în creșterea plantei cu proprietăți recunoscute.

Studii

Starcom România a lansat cea de-a noua ediție a compendiumului de date Consumer Report

Evenimente

Școala de Iarnă GPeC – singura serie de cursuri intensive de E-Commerce și Digital Marketing din România – se va desfășura exclusiv online pe Zoom în perioada 15–19 februarie 2023 și se adresează tuturor celor interesați de creșterea vânzărilor online, precum și specialiștilor în marketingul digital.

Valentin Ștefan, Director General Compania Națională Poșta Română, vine la cea de-a 12-a ediție a evenimentului anual HR 2.0 – Ce îi motivează pe angajați în vremuri de criză, organizat de Wall-Street.ro.

News from Romania

Romanian FMCG Retail – For all our readers abroad, these are the most important news from Romanian FMCG Retail Market and FMCG industry, in January 2023, provided by retail-FMCG.ro, the most read B2B publication in online, in Romania, from retail & FMCG niche.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *