Retail & FMCG – Sinteza săptămânii 14 – 18 august 2017

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria FMCG, în sinteza săptămânii 14– 18 august 2017.

retailRetail

REWE România își continuă planul de dezvoltare, odată cu remodelarea a 30 de magazine Penny Market din luna aprilie până în iulie 2017.

Credit Foto: shutterstock.com

PROFI a deschis două magazine în judeţul Suceava, câte unul în localităţile Vicovu de Jos şi Horodnicu de Sus, urmând ca vineri, 18 august, să fie inaugurată cea de-a treia unitate din Roșiorii de Vede.

Mega Image anunță deschiderea a patru magazine noi, un supermarket în Cluj-Napoca, unul în Mamaia și a două magazine Shop&Go în București, ajungând astfel la 557 magazine deschise.

Servicii

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, investește în spații de ultimă generație, stabilind noi standarde de calitate pe piața logistică autohtonă.

Retail & FMCG news – în fiecare zi, pe e-mail

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *