Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna august 2020

Update 3 septembrie: la cele 26 de magazine mai adaugăm 7 magazine deschise de Mega Image și un magazin Express deschis de Carrefour. Total magazine deschise în luna august: 34 de unități.

În luna august 2020, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 26 de magazine, în acest calcul intrând doar deschiderile de magazine comunicate oficial. Retailerii care au inaugurat magazine în luna august 2020 sunt: Kaufland, PROFI, Mega Image, Carrefour, Lidl, Penny și Supeco.

retailul alimentarCarrefour a deschis în luna august 2020 primul hipermarket din orașul Târgoviște.

Aflat în incinta Dâmbovița Mall, primul centru comercial din județul Dâmbovița, Carrefour Târgoviște devine cel de-al 39-lea hipermarket din rețeaua națională.

Update Carrefour: în plus, Carrefour a mai deschis în luna august 2020 și un magazin de proximitate Express în Sibiu (Express Revoluției).

Kaufland România a inaugurat în luna august 2020 un nou magazin in Botoșani, ajungând la o rețea națională de 133 de unități.

PROFI a deschis în luna august un număr de 16 magazine, dintre care: 5 în format Standard, 8 în format City și 3 în format Loco.

Carrefour Supermarket Online, magazinul online al retailerului, se mută în BRINGO

Mega Image a inaugurat în luna august 2020 un nou magazin în Oradea, situat în Piața Ioșia, pe strada Alexandru Cazaban nr. 69. Acesta este cel de-al doilea magazin Mega Image din acest oraș, după ce primul a fost inaugurat în luna mai.

Update Mega Image: în luna august, Mega Image a deschis un număr de 8 magazine (include și magazinul deschis la Oradea, menționat mai sus).

Lidl a deschis în luna august 2020 două noi magazine, unul în orașul Gherla, județul Cluj, care dispune și de stație de încărcare pentru automobile electrice, iar celălalt în orașul Marghita, județul Bihor.

Rețeaua de magazine PENNY. a deschis în luna august 2020 patru noi magazine în Toplița (județul Mureș), în Modelu (județul Călărași), în Rădăuți (județul Suceava) și în Piatra Neamț (județul Neamț). Astfel, rețeaua ajunge la 264 de spații deschise în România.

Supeco a deschis în luna august 2029 un nou magazin în Bacău, rețeaua națională ajungând la 25 de unități.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *