Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna ianuarie 2020

În luna ianuarie 2020, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 24 de magazine, doar doi retaileri inaugurând magazine în această lună: Profi și Mega Image.

retailul alimentarProfi România a deschis în luna ianuarie 2020 un număr de 15 magazine în județele Cluj, Maramureș, Constanța, Sălaj, Mureș, Timiș, Dolj, Argeș, Iași, Galați și în București.

Credit foto: Shutterstock

Din punct de vedere format, în luna ianuarie 2020, Profi a deschis 8 magazine în format Standard, 6 magazine în format City și 1 magazin în format Loco.

Sfârșitul lunii ianuarie a adus pentru Profi și schimbări la vârful conducerii companiei. Astfel, Pawel Musial, Președinte Executiv PROFI, a fost numit Director General în exercițiu al companiei, cu începere de la 3 februarie 2020, acesta înlocuindu-l temporar pe Daniel Cîrstea, cel care a condus retailerul din 2015 și până în ianuarie 2020.

Mega Image a deschis în luna ianuarie 2020, un număr de 9 magazine, dintre care 7 unități Mega Image și 2 unități Shop&Go.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Un comentariu la „Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna ianuarie 2020”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *