Pawel Musial a fost numit Director General al PROFI, înlocuindu-l temporar pe Daniel Cîrstea

Pawel Musial, Președinte Executiv PROFI, a fost numit Director General în exercițiu al companiei, cu începere de la 3 februarie 2020. Pawel îl înlocuiește temporar pe Daniel Cîrstea, cel care a condus retailerul din 2015 și până acum.

profi

Pawel a mai deținut funcția de Director General al PROFI din 2010 până în 2015. Managerul polonez a revenit in această lună la PROFI, inițial în funcția de Președinte Executiv, iar începând cu 3 februarie 2020 va prelua conducerea companiei.

Actualul Director General, Daniel Cîrstea, va lua o scurtă pauză și va reveni în PROFI ulterior. Pe timpul interimatului, Pawel Musial va prelua rolul de Director General în exercițiu.

“A fost o plăcere și o onoare să lucrez cu echipa și să conduc extraordinara creștere a rețelei PROFI din ultimii ani.

A fost o perioadă foarte incitantă și totodată foarte aglomerată în ce mă privește iar, pentru a-mi reîncărca bateriile, am decis să îmi iau puțin timp liber. Voi reveni în PROFI cu mai multă energie pentru a contribui mai departe  la succesul  companiei ,” a declarat Daniel Cîrstea.

“Îl felicit pe Daniel pentru că a condus cu succes compania în ultimii patru ani și mă bucur că voi continua munca pe care am început-o împreună în 2010.

Vom continua să oferim consumatorilor din România cea mai bună valoare și experiență de cumpărare, vom extinde și mai mult rețeaua și o vom ajuta să își concretizeze potențialul,” a afirmat Pawel Musial.

PROFI

Retailerul PROFI ROM FOOD, ce aparține companiei Mid Europa Partners, operează în România 3 formate de magazine de proximitate: Standard și City, formate destinate urbanului mare și mic și Loco, formatul destinat zonei rurale

Cu aproape 1,200 de magazine și peste 17,000 de angajați, PROFI este rețeaua de retail cu cea mai mare acoperire geografică, recunoscută ca cel mai mare angajator din România.

În 2018, Profi a înregistrat o cifră de afaceri de 5,912 miliarde de lei. Compania de retail și-a reafirmat ținta de a deveni retailerul numărul 1 în 2023, în termeni de cifră de afaceri, cu vânzări de peste 15 miliarde de lei (aprox. 3,2 miliarde de €) și de a opera, în 2023, cea mai mare rețea națională de magazine (cu peste 2.500 de unități în toate tipurile de localități) de tip „value supermarket”.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

2 comentarii la „Pawel Musial a fost numit Director General al PROFI, înlocuindu-l temporar pe Daniel Cîrstea”

  1. Buna ziua Doresc sa va aduc la cunostinta cateva lucruri cu privire la diectorul de vanzari Laurentiu Zidaru.Acesta are un comportamen inuman,injositor si umilitor cu absolut toti angajatii companiei.Limbaj suburbaban si gesticulari isterice chiar de fata cu clienti in magazin.Amenintari cu concedieri pentru motive puerile.Umileste in ultimul hal pe toata lumea si trebuie sa taci daca nu te concediaza.Toate aceste lucruri nu fac decat sa creeze un climat de teroare la munca.Toti sefi de tura si magazin stiu cum se comporta dar nu spun nimic sa nu fie concediati.Halal director de vanzari!!

  2. Mag din apusului 29 lasa de dorit preturile de la raft nu corăspund cu programul din calculator omul de la paza este vai capul lui un de l ați găsit ca este expirat faceți ceva va rugam

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *