Next_Capitall

Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna iunie 2019

Update, 15 iulie 2019: Mega Image a deschis în luna iunie 2019 un număr de 8 magazine: 6 unități Mega Image și 2 unități Shop&Go.

În luna iunie 2019, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 27 de magazine, în acest calcul intrând doar magazinele deschise și comunicate oficial de către retaileri.

Carrefour România a aniversat pe 27 iunie, 18 ani de la deschiderea primului hipermarket în România. Carrefour Militari a fost primul magazin Carrefour din România şi primul hypermarket din România, deschis pe 27 iunie 2001. Imagini de colecție.

retailul alimentarKaufland România a deschis în luna iunie 2019 un nou magazin în Cluj-Napoca, ajungând la 126 de unități. Acesta este primul magazin al rețelei cu fațadă verde, acoperită cu plante agățătoare și suplimentar au fost plantați 65 de arbori pe spațiul verde.

Tot în luna iunie 2019, Kaufland a lansat în România un nou concept de hipermarket, implementat în premieră în magazinul din București, șos. Colentina, nr. 6, care a fost complet reamenajat.

Profi a deschis în luna iunie un număr de 22 de magazine: 5 unități în format Standard, 9 unități în format City și 8 unități în format Loco.

Auchan Retail România a deschis în luna iunie 2019 două noi magazine în București, ajungând la 24 de magazine de proximitate MyAuchan.

Penny Market a deschis în luna iunie 2019 un nou magazin în Ploiești, ajungând la 239 de unități.

Lidl România a deschis în luna iunie 2019 un nou magazin în în București, ajungând la 252 de unități. Noul magazin din București dispune de un spațiu verde total de peste 2.700 mp, de două ori mai mult decât suprafața de vânzare.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,065 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna iunie 2019
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: