Next_Capitall

Auchan Retail România a deschis în București un nou magazin de proximitate MyAuchan

Auchan Retail România a deschis în București un nou magazin de proximitate sub brandul MyAuchan, pe strada Banu Manta, nr. 1. Rețeaua magazinelor de proximitate Auchan ajunge, astfel, la 24 de unități – 23 de magazine MyAuchan și 1 magazin Auchan.

Auchan

MyAuchan Banu Manta, cu o suprafață de vânzare de 350 mp si o gamă de 4.000 de produse, este situat pe strada Banu Manta nr. 1.

Prin aceasta deschidere, Auchan Romania aduce formatul de proximitate MyAuchan și mai aproape de locuitorii Bucureștiului, oferindu-le o experiență unică la cumpărături, in stil Auchan și propunând o gamă de 4000 de produse alimentare, nealimentare, precum și servicii suplimentare de plată a utilităților și un Coffee corner. Orarul de funcționare al magazinului va fi de la 8:00 la 22:00, de luni până duminică.

Universul gastronomic pe care clienții îl vor descoperi aici reunește produse preparate pe loc, sandwich-uri și preparate ready to eat, salate, legume și fructe proaspete, produse bio, produse de băcănie, băuturi, lactate, mezeluri, carne proaspătă, grill, produse de cofetărie, patiserie și panificație proaspăt coaptă.

Prin deschiderea magazinului din Banu Manta, retailerul ajunge la un număr de 22 de magazine MyAuchan la nivel național: 15 în stații Petrom în cadrul parteneriatului cu OMV Petrom și 7 MyAuchan independente – 5 în București, 1 în Craiova și 1 în Cluj,

Auchan

Magazinele MyAuchan completează rețeaua celor 34 de magazine Auchan precum și a celorlalte concepte comerciale specializate: INEXTENSO, drogherii și LillaPois, Prin diversificarea formatelor sale, Auchan are ca obiectiv crearea unei experiențe deosebite la cumpărături prin acoperirea unei mari varietăți de nevoi și prin adaptarea permanentă la cerințele consumatorilor.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,074 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Auchan Retail România a deschis în București un nou magazin de proximitate MyAuchan
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: