Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna iunie 2020

În luna iunie 2020, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 26 magazine, în acest calcul intrând doar deschiderile de magazine comunicate oficial. Retailerii care au inaugurat magazine în luna iunie 2020 sunt:  PROFI, Lidl, Carrefour, Kaufland și Penny.

Lidl România a deschis în luna iunie 2020 un număr de trei magazine, la  Domnești, Timișoara și București, ajungând, astfel, la o rețea națională de 274 de unități.

PENNY - retailul alimentarPenny Market a inaugurat în luna iunie 2020 un magazin în Craiova, rețeaua națională ajungând la 260 de unități PENNY.

De asemenea, PENNY Market devine PENNY, în urma unui rebranding al retailerului.

Carrefour România a deschis în luna iunie 2020 primul hipermarket din Târgu Mureș, fiind al 38-lea hipermarket Carrefour pe piața românească, mărind astfel rețeaua națională de magazine Carrefour la 361 de unități.

În luna iunie 2020, Profi România a inaugurat 20 de magazine în județele București, Ilfov, Iași, Brașov, Timiș, Dolj, Sibiu, Prahova, Sălaj, Brăila, Cluj, Arad și Mureș. Dintre acestea, 9 magazine sunt în format City, 7 sunt în format Standard, iar 4 sunt în format Loco.

Kaufland România a deschis pe data de 1 iunie 2020, cel de-al 15-lea hipermarket din București, marcând, totodată, și magazinul cu numărul 132 al rețelei la nivel național.

Retailul alimentar – 26 de deschideri în luna iunie 2020

Extra

Farmec a deschis un nou magazin de brand în Targu-Mureș, iar rețeaua națională ajunge la un număr total de 29 unități, dintre care 8 magazine Farmec și 21 magazine Gerovital, la care se adaugă alte două centre deschise în sistem de franciză.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *