Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna noiembrie 2020

În luna noiembrie 2020, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 39 de magazine. Acest calcul include doar deschiderile de magazine comunicate oficial. Retailerii care au inaugurat magazine în luna octombrie 2020 sunt: PROFI, Lidl, Carrefour, Mega Image și Supeco.

retailul alimentarPROFI, retailerul cu cea mai mare acoperire națională din România, a deschis 22 de magazine în noiembrie 2020. Dintre cele 22 de magazine inaugurate de PROFI în luna noiembrie, 5 unități sunt în format supermarket (Standard), 6 unități sunt în format City (convenience), iar 11 unități sunt în format Loco, formatul dedicat mediului rural.

Credit foto: Shutterstock

Lidl a deschis în luna noiembrie 2020 un număr de 2 magazine: la Alba Iulia și în Covasna, primul magazin Lidl din acest oraș. În prezent, Lidl are aproximativ 310.000 de angajați, dintre care peste 8000 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 280 de magazine și 5 centre logistice.

Carrefour a deschis în luna noiembrie un număr de 3 magazine: Carrefour Market – Sat Gilau, Comuna Gilau, Jud. Cluj; Carrefour Market – Sat Valea Lupului, Comuna Valea Lupului, Jud. Iași și Carrefour Express – Ploiești, Jud. Prahova.

Supeco, un brand de retail aparținând retailerului Carrefour, a deschis în luna noiembrie 2020 un magazin nou în Oradea, ajungând la 28 de unități la nivel național.

Mega Image a deschis în luna noiembrie un număr de 11 magazine, dintre care 5 unități sunt Mega Image și 6 unități sunt Shop&Go. Dintre acestea, 4 magazine au fost deschise în București, 3 în județul Cluj si câte 2 în județul Ilfov și județul Iași.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

O dată pe zi, de luni și până vineri, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings este un ecosistem care are rolul de a programa întâlniri de business virtuale sau fizice între furnizorii de servicii pentru retail și comercianți.

Înregistrare gratuită

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *