Sinteza săptămânii 19 – 23 august

retail-fmcg-logoPremium

Interviu in exclusivitate pentru revista retail-FMCG.ro cu Cosmin Costea, E-commerce Manager METRO Cash & Carry România: “Sistemul multichannel integrat este cheia succesului în anii următori”.

Retail

PROFI a deschis un magazin la Prundu Bârgăului, o comună cu cca 6.300 de locuitori din judeţul Bistriţa Năsăud şi un altul în Făgăraş, jud. Braşov.

Mega Image îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine, inaugurând un nou magazin Shop&Go în Bucureşti. Mega Image urmează să mai deschidă cinci magazine noi până la finalul lunii august.

Pentru al patrulea an consecutiv, Selgros România a premiat cei mai talentaţi profesionişti în domeniul gastronomiei, în cadrul concursului Arena Bucătarilor 2013.

FMCG

Consiliul Concurenţei a anunţat că a efectuat inspecţii inopinate la 12 sedii şi puncte de lucru ale principalelor companii active pe piaţa comercializării cerealelor din Bucureşti şi din ţară. Investigaţia vizează o posibilă înţelegere anticoncurenţială pentru fixarea preţurilor la achiziţia cerealelor.

Rio Bucovina raportează o creştere a cifrei de afaceri în primele şase luni ale anului cu 11 % faţă de primul semestru al anului 2012.

Studii

Piața bunurilor de folosință îndelungată din România a urmat tendinţa din primul trimestru, arătând o creștere de 4,7% în T2 2013 față de același trimestru al lui 2012, conform GfK TEMAX România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,036 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Sinteza saptamanii » Sinteza săptămânii 19 – 23 august

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: