Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna iunie 2018

În luna iunie 2018, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 27 magazine, în acest calcul intrând doar magazinele deschise și comunicate de către retaileri.

retailul alimentarLidl România a deschis în luna iunie 2018 două magazine noi în București și Brașov, rețeaua națională ajungând la 227 de unități.

Credit foto: Shutterstock

Kaufland a deschis în luna iunie 2018 primul hipermarket estival amenajat într-un cort în Mamaia Nord, Constanța.

Mega Image a deschis în luna iunie 2018 opt noi magazine, dintre care două unități Mega Image și două unități Shop &Go.

Carrefour a deschis în luna iunie un singur magazin – Express Baia Mare Moruța, deschis in orașul Baia Mare pe data de 14 iunie.

REWE România a deschis în luna iunie 2018 două noi magazine Penny Market la Mangalia și Turda, rețeaua națională ajungând la 225 de unități.

Retailerul PROFI a deschis în luna iunie un numar de 13 magazine (2 unități Standard, 7 unități City și 4 unități Loco).

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,061 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna iunie 2018
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: