Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna octombrie 2019

În luna octombrie 2019, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 42 de magazine, în acest calcul intrând doar magazinele deschise și comunicate oficial de către retaileri.

ProfiProfi România a deschis în luna octombrie 2019 un număr de 24 de magazine în județele Dolj, Sibiu, Maramureș, Botoșani, București, Vrancea, Hunedoara, Teleorman, Bihor, Girugiu, Caraș-Severin, Ilfov, Galați, Tulcea, Gorj, Vâlcea, Arad și Timiș.

Dintre acestea, 10 unități sunt în format Standard, 6 în format City și 8 în format Loco.

Mega Image a deschis în luna octombrie 2019, un număr de 10 mgazine: 6 unități Mega Image și 4 unităti Shop & Go.

Lidl România a deschis în luna octombrie 2019 un număr de 4 magazine în: Reșița, Galați Craiova și Șelimbăr.

Pregătește-te de Black Friday!

Carrefour România a deschis în luna octombrie un număr de 4 magazine: 2 sub brandul Supeco (în Constanța și în București) si 2 sub brandul Express (în Timișoara și București). Magazinul Supeco din București, cu care retailerul a ajuns la 20 de magazine sub acest brand în România, este și primul magazin Supeco Express al retailerului, un format de dimensiuni mai reduse.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *