Auchan Retail România a implementat serviciul Auchan Drive în 31 dintre cele 33 de hipermarketuri din rețeaua națională

Auchan Retail România anunță implementarea serviciului Auchan Drive în 31 dintre cele 33 de hipermarketuri din rețeaua națională. Prin intermediul acestuia, clienții își pot ridica din parcarea celui mai apropiat hipermarket Auchan comenzile plasate și achitate online prin intermediul aplicației Auchan, ori a magazinului online www.auchan.ro. Odată cu acestă nouă opțiune, Auchan face încă un pas în extinderea serviciilor de punere la dispoziție a comenzilor online, completând astfel soluțiile deja existente: serviciul gratuit Click&Collect în hipermarketuri și livrarea la domiciliu la nivel național.      

Auchan Drive

Lansat inițial sub forma unui proiect pilot în cadrul hipermarketului Auchan Ploiești, serviciul Auchan Drive este în prezent implementat în 31 de hipermarketuri din 18 orașe. Clienții pot alege din cele peste 25.000 de produse listate online, în aplicația sau magazinul online www.auchan.ro. Comenzile vor fi pregătite pentru ridicare în maximum 2 ore de la plasarea comenzii. Pentru ridicarea comenzilor, clienții sunt așteptați în zonele special amenajate din parcările hipermarketurilor Auchan, unde cumpărăturile le vor fi aduse la mașină în 3 minute de la sosire.

Laurențiu Furtună, Director E-commerce și digital Auchan Retail România:

„Serviciul Auchan Drive reprezintă o opțiune simplă și rapidă pentru cumpărături: se comandă online, noi pregătim comanda, iar clientul ridică din parcarea magazinului în 2 ore sau în orice altă zi, în intervalul orar care îi convine cel mai bine. Confortul, economia de timp și, în mod particular, siguranța, sunt cele mai importante atribute ale noului serviciu.”

Potrivit unui studiu local realizat de companie, cei mai mulți clienți care au optat pentru serviciul Auchan Drive au ales această opțiune datorită siguranței oferite, întrucât preluarea cumpărăturilor nu necesită niciun contact fizic. Comenzile sunt pregătite în condiții de deplină siguranță în magazine, iar odată ajunși în zona dedicată din parcarea magazinului, clienții își anunță sosirea iar un angajat Auchan le va aduce cumpărăturile direct la mașină.

Totodată, clienții au apreciat și timpul rapid de ridicare a comenzilor, simplitatea de a intra în posesia cumpărăturilor în intevalul de timp ales, precum și faptul că acest nou serviciu le oferă posibilitatea de a achiziționa și de a transporta cu ușurință volume mai mari de produse.

Toate magazinele, depozitele și birourile gestionate de Auchan dețin certificarea Safe Guard care confirmă respectarea și implementarea corectă a celor mai bune practici de siguranță împotriva răspândirii COVID-19.

Auchan România

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, 5 supermarketuri Auchan și o rețea de 31 de magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 22 în stațiile Petrom. Cu peste 280.000 mp suprafaţa netă de vânzare, o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, Auchan propune celor circa 5 milioane de locuitori din orașele în care sunt prezente magazinele sale un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount generalizat, cu toate preţurile mici, permanent. Toate magazinele, depozitele și birourile gestionate de Auchan dețin certificarea Safe Guard care confirmă respectarea și implementarea corectă a celor mai bune practici de siguranță împotriva răspândirii COVID-19. Pe www.auchan.ro, Auchan prezintă clienților peste 25.000 de produse.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *