Black Friday 2018, în cifre, conform PayU România

Ce s-a întâmplat în ziua de Black Friday 2018, ziua cu cele mai multe reduseri din an, conform PayU România – date pentru toată ziua de 16 noiembrie 2018, intervalul orar: 00:00-23:59:

Black Friday

<> Valoarea totală a tranzacțiilor plătite online prin PayU a ajuns la peste 157 milioane de lei – mai mult cu 43% față de anul trecut

Credit foto: Shutterstock

<> Dacă ne uităm la toate cumpărăturile online – plătite atât online cât și cu numerar la livrare, atunci PayU estimează că valoarea totală a tranzacțiilor realizate în ziua de Black Friday a depășit 1 miliard de lei

<> Număr de tranzacții online: 235.972 – mai mult cu aproximativ 60% față de anul trecut

<> Categoriile preferate de produse se mențîn: topul cumpărăturilor online este dominat de produsele IT&C, urmate de fashion (îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii); turismul câștigă și el din ce în ce mai mult teren

Crazy Sale – Reducerile continuă

<> Printre principalele țări de unde s-a cumpărat în România se numără: Marea Britanie, Ungaria, Germania

eMAG: Rezultatul zilei de Black Friday de anul trecut a fost depășit, în acest an, la ora 16:20

Estimarea eMAG pentru finalul zilei de Black Friday 2018 a fost că ținta inițială va fi depășită cu cel puțin 10%,  adică vânzările se vor ridica la peste 440 milioane lei.

Black Friday

Black Friday este cel mai așteptat eveniment de cumpărături al anului, lansat în România de eMAG în 2011 și este adoptat în prezent la nivelul întregii piețe de retail. Ajuns la cea de-a opta ediție, Black Friday a devenit cunoscut prin volumul uriaș de produse aflate în promoții și prin ofertele cu prețul cel mai mic din întregul an.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *