BRINGO își extinde livrările către alte 5 orașe. În total, serviciul este disponibil în 18 orașe din România

BRINGO, platforma prin intermediul căreia produsele diferitelor magazine pot fi comandate şi primite de cumpărători direct acasă, îsi extinde livrările în 5 orașe noi: Timișoara, Târgu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Sibiu și Ploiești, ridicând la 18 numărul total în care serviciul este disponibil în acest moment.

Bringo

În iulie 2017, Carrefour România a preluat un procent de 51% din Bringo Magazin SRL, societate care operează platforma BRINGO, devenind acționar majoritar. În prezent, compania Bringo Magazin SRL este deţinută de două societăţi : Allib Rom SRL, o societate a grupului Carrefour şi Ascend Netsolution SRL.

BRINGO este un nou proiect creat de ASCEND Netsolutions, compania care deţine 49% din BRINGO şi care a creat aplicaţiile Star Taxi și Oliviera.

Prin platforma BRINGO, o aplicaţie IT prin intermediul căreia produsele diferitelor magazine pot fi comandate şi primite de cumpărători direct acasă, disponibilă gratuit în Google Play și App Store, Carrefour le oferă, acum, clienților din 18 orașe din România posibilitatea de a face cumpărături din peste 50.000 de produse la preț de hipermarket, livrate în 90 de minute.

Carrefour

În România, grupul Carrefour oferă clienților săi multiple posibilități de a face cumpărături, atât în cele 358 de magazine din țară, cât și prin portalul unic www.carrefour.ro, de unde clienţii din Bucureşti pot achiziţiona produse alimentare din secţiunea „Supermarket Online”, dar şi produse nealimentare din secţiunea Carrefour&Partenerii, cu livrare oriunde în ţară sau cu ridicare de la punctele „Click&Collect” din hipermarketurile Carrefour.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » E-commerce » BRINGO își extinde livrările către alte 5 orașe. În total, serviciul este disponibil în 18 orașe din România
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. Buna ziua, as dori sa imi spuneti daca veti face livrari si la sate pe víctor. Am fost dezamagita sa aflu ca nu aveti acoperire in satul meu. Mai ales ca acum majoritatea locuitorilor sint batrini si au nevoie de ajutor.
    Sat Dealul-viei, com Mersi, kid Buzau.
    Va multumesc

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: