Mega Image lansează oficial propriul supermarket online

Mega Image a anunţat azi, 23 noiembrie 2017, lansarea propriului supermarket online, o mişcare aşteptată după testele făcute odată cu recenta lansare a noului site www.mega-image.ro. Întreaga ofertă Mega Image este disponibilă în magazinul online doar pentru Bucureşti. Transportul este oferit gratuit pentru comenzile de peste 250 de lei, iar sub această limită costul pentru livrare este de 20 de lei.

Mega Image

Astfel, noul supermaket online Mega Image duce la un nou nivel experiența la cumpărături, oferind o soluție completă și inovatoare în retail-ul online, pe segmentul de produse alimentare.

“Ceea ce ne diferențiază în segmentul de retail este faptul că suntem mai mult decât un supermarket, suntem un brand puternic construit pe indicatori unici, inspirat chiar de clienții noștri, care funcționează perfect și îi inspiră cu fiecare vizită și experiență din magazinele noastre. În această direcție, am investit și vom continua să investim în e-commerce pentru a oferi o experiență cu adevărat completă la cumpărături.

Ne bucurăm că, după un efort intens de echipă, am lansat propriul nostru supermarket online, care ne va susține și mai mult în strategia de a fi aproape de clienții noștri și de a le oferi inspirație la cumpărături prin soluții complete și inovatoare. În continuare, vom îmbunătăți constant platforma noastră online, în cele mai mici detalii” , a declarat Adrian Nicolaescu, VP Marketing Mega Image.

Întreaga ofertă Mega Image, disponibilă în magazinul online doar pentru Bucureşti

Platforma online www.mega-image.ro oferă acces la cea mai mare sortimentaţie de produse, de la cele dry, proaspete și congelate, până la produsele din cornerele speciale, Wine Gallery şi Equilibrum. Pentru comenzile în București, este disponibilă întreaga sortimentație de produse, iar pentru comenzile din țară, sunt excluse produsele proaspete şi congelate, acestea necesitând condiţii speciale de livrare.

Mii de produse româneşti, la un click distanţă 

Livrarea în Bucureşti se face în maşini speciale ce asigură şi condiţiile optime de temperatură, pentru produsele proaspete şi congelate, iar în ţară se face prin intermediul curierilor parteneri în cutii cu ambalaje speciale ce asigură integritatea produselor.

Livrare direct acasă sau ridicarea personală

În ceea ce privește livrarea comenzilor, clienţii au posibilitatea să aleagă una dintre cele două opţiuni de livrare: direct acasă sau ridicarea personală a comenzii din pick-up point-urile din Bucureşti, în prezent peste 60 de locații în interiorul magazinelor Mega Image. În plus, unul dintre detaliile importante ale comenzilor este acela că fiecare client are posibilitatea de a selecta intervalul orar în care poate fi făcută livrarea acasă.

Platforma online www.mega-image.ro vine şi cu alte avantaje din punct de vedere al experienţei online: clienţii îţi pot salva propriile liste de cumpărături pentru o accesare ulterioară, pot adăuga direct în coş produsele aflate în cataloagele promoţionale sau pot transforma printr-un singur click o reţetă într-o listă de ingrediente.

Oferte promoţionale pentru clienţii online

În plus, pentru lansarea oficială, Mega Image a pregătit mai multe oferte promoţionale exclusiv pentru clienţii online şi o campanie puternică de comunicare ce acoperă toate mediile, atât online cât şi offline.

Transportul este oferit gratuit pentru comenzile de peste 250 de lei, iar sub această limită costul pentru livrare este de 20 de lei.

Astfel, toţi clienţi Mega Image care îşi vor face cumpărăturile online pe mega-image.ro vor avea parte de un serviciu sigur, rapid şi care oferă suport 24 din 24 de ore.

Ce se va întâmpla cu parteneriatul Mega Image – eMAG.ro?

În august 2014, debuta parteneriatul dintre retailerul clasic Mega Image şi eMAG.ro, cel mai mare retailer online din România şi din regiune, un serviciul ce presupune atât comenzi online cu livrare la domiciliu – oriunde în ţară – cât şi în sistem Drive, adică cu ridicare din magazine.

Cu alte cuvinte, retailerul Mega Image îi lipsea o platformă online pentru produsele sale, iar retailerului eMAG.ro îi lipseau produsele pentru a crea un supermarket online.

Acest parteneriat a fost cea mai bună strategie de dezvoltare pentru ambii retaileri, fiecare dintre acestia având câte o excelenţă în afaceri ce putea fi pusă în valoare cel mai bine doar împreună, tocmai prin această colaborare.

Care vor fi următorii paşi pe mai departe, pentru ambii retaileri, rămâne de văzut, cert este că platforma www.emag.ro/supermarket, cea care stă la baza parteneriatului Mega Image – eMAG.ro, este încă funţională.

În România, pe lângă mai vechii jucători din zona de e-commerce – retaileri clasici care au ataşat un magazin online – precum Carrefour, cora, Metro şi Mega Image (prin parteneriatul cu eMAG.ro), şi Auchan şi Selgros vor accesa zona de comerţ electronic, Auchan chiar până la finalul acestui an.

Mega Image

Reţeaua Mega Image cuprinde în prezent 573 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go şi Gusturi Românești.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » E-commerce » Mega Image lansează oficial propriul supermarket online

Spune-ți părerea

  1. Bună dimineața!Sunt Alexandru.Cum pot vedea online,ultimile cumpărături făcute direct din magazin?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: