retail-FMCG.ro a mai bifat o premieră

Încă o premieră bifată pentru revista retail-FMCG.ro. Prestigioasa companie globală de research dedicată retailului – Planet Retail – a preluat pentru prima dată o ştire apărută în revista retail-FMCG.ro.

Este vorba de o ştire apărută vineri, 4 aprilie 2014, despre inaugurarea la Ploieşti a unui concept nou de magazin – unul dedicat femeilor – implementat de către Rewe România în reţeaua XXL Mega Discount, o premieră pentru piaţa de retail din România. Acesta este articolul: https://www.retail-fmcg.ro/retail/retail-national/xxl-mega-discount-a-deschis-la-ploiesti-primul-discounter-pentru-femei-din-romania-galerie-foto.html.

Planet Retail a publicat ştirea luni, 7 prilie 2014, menţionând ca sursă publicaţia retail-FMCG.ro. „Este pentru prima oară când ne sunt preluate ştirile şi sperăm ca acest lucru să continue, dovedind credibilitate de-a lungul a peste 3 ani de parteneriat al revistei noastre cu Planet Retail,” a declarat Claudiu Ciobanu, Redactor Coordonator revista retail-FMCG.ro.

Acesta este link-ul din Planet Retail: http://www.planetretail.net/NewsAndInsight/Article/88384, iar mai jos este print screen-ul cu ştirea preluată din revista retail-FMCG.ro:

Planet Retail

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Un comentariu la „retail-FMCG.ro a mai bifat o premieră”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *