Au inceput pregatirile pentru cea de-a 11-a editie a evenimentului BuzzCamp

BuzzCamp este un eveniment bianual de business cu target young care a ajuns la cea de-a 11-a editie. Companii de top, traineri specializati, speakeri motivationali si vedete vin sa comunice cu tineri pe teme de dezvoltare personala si orientare in cariera.

BuzzCamp

Este un eveniment de amploare, ajungand in cele mai mari centre universitare din Romania, care ofera companiilor oportunitatea de a interactiona cu cei mai buni tineri in cadrul conferintelor (unde sunt prezente cele mai apreciate vedete si speakeri motivationali), prin intermediul workshop-urilor cu public targetat, dar si prin sesiuni one-to-one in cadrul fotoliilor de consiliere.

Deosebirea pe care acest eveniment o aduce in piata consta in imbinarea dezvoltarii personale cu oportunitatile de cariera pentru a le oferi participantilor un tablou complet in ceea ce priveste viitorul lor.

Primavara aceasta am inceput pregatirile adaugand 4 orase noi in circuitul national pe care il desfasuram (Constanta, Oradea, Targu Mures, Bacau) si avandu-l ca ambasador de brand pe binecunoscutul actor – George Ivascu.

Primul evenument va avea loc la Sibiu, pe data de 18 martie 2013, la Hotelul Continental Forum, iar ediţia din Bucureşti va avea loc la Hotel Marshal Garden, în perioada 31 martie – 4 aprilie 2014.

BuzzCamp Event este un proiect marca Inspire Group, iar inscrierea si participarea la eveniment este gratuita. Aici se fac inscrierile. Detalii la adresele de e-mail: info@inspiregroup.ro sau sales@inspiregroup.ro si la numarul de telefon 0371.407.126.

revista retail-FMCG.ro este partener media al evenimentului.

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Un comentariu la „Au inceput pregatirile pentru cea de-a 11-a editie a evenimentului BuzzCamp”

  1. Pingback: Sinteza săptămânii 10 - 14 februarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *