ZaharulOradea

Ștefan Gergely, Blockchain evangelist și antreprenor, completează lista de speakeri ai Conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019

Ștefan Gergely, Blockchain evangelist și antreprenor, partener udevoffice.com și fondator Aurus, va fi speaker în cadrul Conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019, dedicată serviciilor, soluţiilor şi echipamentelor pentru retail, ce va avea loc în data de 10 octombrie 2019, în pavilion C1 din cadrul centrului expozițional ROMEXPO.

Ștefan Gergely completează, astfel, lista speakerilor deja confirmați de la companii precum: METRO Cash & Carry România – franciza LaDoiPași, ESSA Group, Orange România, Nielsen România, Kooperativa 2.0, Syscom Digital și GRAPHTEC, în cadrul Conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019. Agenda preliminară a Conferinței, AICI.

Înregistrare și costuri conferință

Puteți profita de următoarele oferte speciale pentru achiziționarea biletelor:

– Discount de 5% pentru 2 bilete achiziționate de persoane de la aceeași companie
– Discount de 10% pentru 3 bilete achiziționate de persoane de la aceeași companie
– Discount de 15% pentru minimum 4 bilete achiziționate de persoane de la aceeași companie

Prețul întreg al unui bilet este de 79 de euro + TVA.

Detalii înregistrare

Detalii legate de pachetele de sponsorizare și de participarea la Conferinţa EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019, la adresa de e-mail: 

revista@retail-fmcg.ro sau la telefon: 0754.331.043

Ștefan Gergely, Blockchain evangelist și antreprenor, partener udevoffice.com și fondator Aurus

Ștefan Gergely, Blockchain evangelistÎn cadrul conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019, Ștefan Gergely, Blockchain evangelist și antreprenor, partener udevoffice.com și fondator fondator Aurus, va avea prezentarea cu titlul: „Blockchain în retail”.

Ștefan Gergely, 21 de ani, este antreprenor incă din clasa a 9-a, în domeniul tehnologiei (Entrepreneurship – Design – Blockchain – Everything Startups): „Prefer echipele mici, formate din oameni pasionați si implicați. Indiferent de generație, mi-ar plăcea să fim toți un pic mai prietenoși cu tehnologia, măcar să fim deschiși să o adoptăm”.

Ștefan Gergely este fondatorul Aurus.io, o companie fintech ce oferă o cryptomoneda cu 100% acoperire în aur. Ștefan a fost partener la Under Development Office, una dintre primele companii din Europa care oferă servicii de dezvoltare de blockchain.

El este acum implicat în câteva proiecte având la bază tehnologia blockchain, ca partener sau consultant. Unul dintre ele este Cexina Soft (www.udevoffice.com), companie de software din București, studio de development focusat pe blockchain, mobile și web development, care proiectează, implementează și lansează soluții end to end.

De asemenea, este unul dintre co-fondatorii Asociației pentru tehnologii Avansate, un grup care promovează educația tehnologică mai ales în aria blockchanului în România.

Agenda preliminară EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019

– Rețeta de creștere a unui business în inima comunității – speaker Geanina Ghiculescu, Head of Retail Marketing METRO Cash & Carry România, coordonatoare a brandurilor LaDoiPași și METRO Distribuție

– Storelink – auditarea proceselor in-store – speaker Eugen Saulea, Director General ESSA Group

– What’s next in retail – BIG Data – speaker Victor Bădescu, Senior Consultant Retailers NIELSEN Romania

– Retail transformation. How to thrive in the new era of data centric economy –Transformarea retailului. Cum să asiguri succesul în noua eră a economiei bazate pe informații digitale – speaker Mihaela Cristescu, WiFi & Analytics Product Manager Orange România

– Cum folosești LinkedIn și Instagram pentru a-ți promova business-ul – Cristian Florea, Social Media Manager Kooperativa 2.0

– Interactive Retail/Innovative In-store Marketing – Interactiunea digitală cu clienții si Tactici Online2Retail  – speaker Maia Novolan, Director General Syscom Digital

– Mobilierul viitorului în retail – Magda Bei, CEO GRAPHTEC

–  Blockchain în retail – Ștefan Gergely, Blockchain evangelist și antreprenor, partener udevoffice.com și fondator fondator Aurus

Ați parteneri ai conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solution 2019: ROPECO București și IT Genetics.

Înregistrare EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019

Detalii legate de pachetele de sponsorizare și de participarea la Conferinţa EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019, la adresa de e-mail: 

revista@retail-fmcg.ro sau la telefon: 0754.331.043

EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019, organizată de publicația retail-FMCG.ro, în parteneriat cu compania Euroexpo, se va desfășura în cadrul expoziției EXPO SHOP 2019, singurul eveniment dedicat serviciilor pentru retail din România, în perioada 9 – 11 octombrie 2019, în pavilion C1 din cadrul centrului expozițional ROMEXPO.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,047 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » Ștefan Gergely, Blockchain evangelist și antreprenor, completează lista de speakeri ai Conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: