BUYER POINT, un eveniment B2B de bricolaj adresat și retailerilor FMCG

Cea de-a 12-a ediţie a evenimentului BUYER POINT de la Milano, din perioada 10 – 11 mai 2016, va aduce în acelaşi loc cei mai importanţi retaileri DIY din Europa şi cei mai mari producători DIY europeni.

BUYER POINTRevista BricoRetail.ro, partener strategic pentru a 3-a oară al evenimentului organizat de compania Collins Italia, invită la BUYER POINT 2016 şi retailerii FMCG din România care deţin o categorie de bricolaj (home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule & unelte, mobilier etc).

După succesul evenimentului BUYER POINT de la Milano, din 12-13 mai 2015, organizat de către grupul editorial italian Collins srl în parteneriat cu revista BricoRetail.ro, unde a participat o importantă delegaţie din România, a urmat organizarea primului eveniment de acest fel şi la Bucureşti – BUYER POINT INTERNATIONAL, din 24 noiembrie 2015 – iar acum, în mod firesc, urmează evenimentul internaţional BUYER POINT 2016.

Evenimentului internaţional BUYER POINT 2016 de la Milano aduce în acelaşi loc, într-o singură zi, buyeri de la cele mai importante reţele de retail de bricolaj (DIY) şi producători din industria de bricolaj (DIY) din Europa. La evenimentul BUYER POINT 2015, de la Milano, s-au înregistrat următoarele cifre:

 • 170 de buyeri înregistraţi dintre care 35 din 13 ţări: Germania, Marea Britanie, Franţa, Rusia, Romania, Bulgaria, Turcia, Croatia, Serbia, Muntenegru, Malta, Moroc şi Polonia
 • 124 de standuri în zona expoziţională
 • 500 de producători înregistraţi
 • mai mult de 600 de întâlniri programate, într-o singură zi
 • peste 250 de participanţi la conferinţa Focus Romania
 • peste 300 de participanţi la cina de deschidere oficială a evenimentului
 • un total de peste 700 de participanţi la BUYER POINT

Evenimentul propriu-zis – BUYER POINT – este împărţit în două arii de activitate: o zonă de întâlniri între buyeri şi producători europeni (întâlniri programate de câte 15 minute, tip speed date) şi o zonă expoziţională cu standuri de prezentare.

Cine poate participa, din România, la evenimentul BUYER POINT 2016?

 • buyeri din retailul specializat de bricolaj (DIY)
 • buyeri din retailul FMCG, pe categoriile de bricolaj (home&garden, home&deco, DIY)
 • buyeri din retailul online (e-commerce) specializat sau pe categoriile de bricolaj
 • directorii de achiziţii de la companiile de import DIY
 • producători români din industria de bricolaj care au opţiunea de a-şi expune produsele în cadrul zonei cu standuri expoziţionale (detalii la adresa revista@bricoretail.ro)

BUYER POINT – un bun prilej pentru buyerii de bricolaj din România să facă cunoştinţă cu piaţa europeană

BUYER POINT organizează, în ziua de 11 mai 2016, ceea ce se cheamă ziua întâlnirilor unu-la-unu (tip speed date), unde buyeri de la cei mai importanţi retaileri europeni – şi nu numai – fac întâlniri de câte 15-20 de minute cu companii producătoare din industria de bricolaj, potenţiali furnizori ai acestora, având drept scop demararea unei relaţii comerciale.

Cum se înscriu participanţii:

 • între 1 februarie şi 31 martie 2016 participanţii – producători, importatori, buyeri din România – se pot înscrie gratuit pe site-ul buyerpoint.it, în secţiunea dedicată fiecăruia (în curând, disponibilă şi în limba engleză)
 • începând cu 1 aprilie, companiile înregistrate pot vedea cine s-a înscris pe site la eveniment, moment când producătorii pot solicita întâlniri buyerilor sau directorilor de achiziţii pentru ziua de 11 mai 2016

Detalii în legătura cu înregistrarea la eveniment sau alte întrebări, pe adresa revista@bricoretail.ro sau la tel. 0754.331.043.

Ce-a de-a 10-a ediţie a evenimentului BUYER POINT, ce se va desfăşura în sala East and Studios, via Mecenate, 90 din Milano, este organizată de către Collins srl, compania care deţine cea mai importantă publicaţie din domeniul DIY din Italia, www.mondopratico.it. Pentru această ediţie, revista BricoRetail.ro este partener strategic în România şi în Europa de S, E şi SE al companiei Collins srl şi partener media al evenimentului BUYER POINT.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Un comentariu la „BUYER POINT, un eveniment B2B de bricolaj adresat și retailerilor FMCG”

 1. Pingback: Sinteza săptămânii 1 - 5 februarie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *