EXPO RETAIL 2022 – Digital, Green & Tech (26 – 27 octombrie 2022) anunță parteneri și expozanți noi

EXPO RETAIL 2022 – Digital, Green & Tech, singura expoziție B2B din România dedicată tehnologiei, echipamentelor, soluțiilor și serviciilor pentru retail, eCommerce și industria FMCG, care va avea loc în perioada 26 – 27 octombrie 2022 la Combinatul Fondului Plastic din București, anunță noi parteneri și expozanți ai evenimentului. Astfel, COMARCH este noul partener TECH al evenimentului, TOMRA Collection este noul partener GREEN, iar R-Create este expozant. Aceștia se alătură companiilor Cargus – partener SMART, Plin Tech – partener TECH, Vectra Eurolift Service, Recicleta (un program Viitor Plus) și Green Ambalaje – parteneri GREEN, BIODEGRA, FEPRA, Artificial Intelligence Visual Analytics (AiVA), Smart ID Dynamics și QInStore Radio – expozanți. Evenimentul este organizat de retail-FMCG.ro, publicația B2B dedicată retailului alimentar, sectorului eCommerce și industriei FMCG. 

Rezervă un stand, aici: www.expo-retail.com/expozanti

EXPO RETAIL 2022

Mai multe detalii și oferte personalizate pentru parteneri la contact@expo-retail.com sau tel. 0720120456

COMARCH – Partener TECH

www.comarch.com

În ultimii 25 de ani, compania Comarch a fost un furnizor global de tehnologii avansate (software-defined technologies), care ajută companiile din toate industriile să își optimizeze procesele cheie din afaceri.

Portofoliul vast al companiei include sisteme și servicii pentru schimbul eficient de date și documente, cum ar fi Master Data Management, Electronic Data Interchange, Online Distribution și e-Invoicing platform.

Fiecare dintre produse respectă pe deplin cele mai recente reglementări locale și permite companiilor să-și îmbunătățească performanța în afaceri, să obțină un avantaj competitiv și să reducă costurile operaționale.

Clienții Comarch includ profesioniști de top din diverse sectoare: retail (de exemplu, METRO-Digital, Tesco, Carrefour), FMCG (de exemplu, BIC, Johnson & Johnson, L’Oréal, Unilever), farmaceutic (ex. GlaxoSmithKline, Sanofi) și multe altele.

TOMRA Collection – Partener GREEN

www.collection-ro.tomra.com

Viziunea Tomra este să conducă revoluția resurselor. Tomra a fost creeată în 1972 având la baza inovația în materie de design, producție și vânzare a sistemelor automate de colectare a ambalajelor.

Având mai bine de 95.000 de sisteme automate instalate, ce colectează însumat peste 40 miliarde de ambalaje, în mai mult de 80 de piețe la nivel mondial, dar și peste 3.400 de angajați, Tomra reprezintă liderul mondial în piață sistemelor automate de colectare recipiente.

Pentru a păstra poziția de lider în revoluția resurselor, Tomra investește peste 8% din veniturile anuale în Cercetare-Dezvoltare pentru a progresa și a creea soluții de ultimă ora.

R-Create – expozant

www.r-create.ro

R-CREATE este un start-up sustenabil ce propune o schimbare de paradigmă importantă în comerțul online prin introducerea ambalajelor returnabile și, astfel, promovând principiilor economiei circulare.

R-CREATE crede în economia circulară și creează o soluție digitală care conectează partenerii din e-commerce, curierii și clienții într-o singură platformă, permițând magazinelor online să înlocuiască ambalajul tradițional cu un ambalaj reutilizabil.

Ideea a apărut în 2018, fiind prezentată în incubatorul Impact Hub și câștigând atunci o primă finanțare de 25.000 de euro. Ulterior a beneficiat de increderea unor business angles și investiori startegici, care au participat cu investitii de peste 200.000 euro.

Solutiile de ambalare R-CREATE înseamnă mape de transport, cutii pliabile și soluții speciale de sigilare, testate și confirmate ca fiind rezistente, și oferind siguranță pe tot lanțul logistic. Sunt create din materiale speciale, rezistente la minim 100 de cicluri de reutilizare.

Prin adoptarea acestor noi soluții de livrare, brandurile responsabile pot să participe la eforturile de sustenabilitate și își pot asuma misiunea de a contribui la diminuarea impactului comerțului online asupra mediului. În prezent, startup-ul românesc și-a extins lista de parteneri care au adoptat soluția către industriile de fashion, produse pentru copii, jucării și librării.

Utilizarea opțiunii R-CREATE răspunde provocărilor climatice și aduce beneficii pentru companiile partenere, dar și pentru clienți.

Rezervă un stand, aici: www.expo-retail.com/expozanti

Evenimentul EXPO RETAIL 2022 – Digital, Green & Tech se adresează:

🔴 Furnizorilor de tehnologie, echipamente, soluții și servicii pentru retail & eCommerce & industria FMCG, cu accent pe soluții „verzi”, care pot fi parteneri și/ sau expozanți în cadrul EXPO DIY 2022 – Digital, Green & Tech.

Mai multe detalii și oferte personalizate pentru parteneri la contact@expo-retail.com sau tel. 0720120456

Cine poate expune în cadrul EXPO RETAIL 2022?

Furnizori (producători sau importatori) de tehnologie, echipamente, soluții și servicii pentru retail & eCommerce & industria FMCG precum:

 • aplicații și servicii logistice, ambientale
 • platforme și sisteme de delivery, gestionare livrări
 • sisteme de ambalare și manipulare
 • automatizare vânzări eCommerce
 • soluții de plăți, POS-uri, echipamente de procesare numerar, scanere, case de marcat
 • etichete electronice, soluții de afișaj digital, supravegere video
 • software de gestiune, securitate cibernetică, soluții de facturare și de arhivare electronică
 • soluții și echipamente „verzi”, sustenabilitate
 • echipamente de cântărire, de măsurare portabilă, instrumente de măsură
 • mobilier de magazin, echipamente frigorifice
 • soluții pentru digitalizare, aplicații mobile, soluții IoT, AI
 • alte tehnologii care ajută companiile să funcționeze

🔴 Technical Buyerilor/ directorilor IT/ purchasing managerilor/ directorilor de achiziții de tehnologie și echipamente din:

 • retail (rețele de magazine și centre comerciale)
 • eCommerce (magazine online)
 • companii din industria FMCG (producători, importatori, distribuitori)
 • companii din Food Service & HoReCa
 • alte companii care doresc să-și upgradeze tehnologia, echipamentele și soluțiile sau sau să-și implementeze servicii noi, care să îmbunătățească experiența de shopping a clienților săi.

Buyerii profesioniști din retail & eCommerce & industria FMCG participă gratuit la eveniment și se pot înregistra aici: www.expo-retail.com/vizitatori, dacă se încadrează în profilul:

 • technical buyeri
 • directori IT
 • directori de achiziții
 • purchasing manageri
 • manageri de calitate
 • supply chain manageri
 • directori de dezvoltare
 • directori de marketing
 • owneri de business
 • alți manageri care decid achiziția de tehnologie

B2B Meetings la EXPO RETAIL 2022 – Digital, Green & Tech

O caracteristică specială a evenimentului este platforma B2B Meetings, o oportunitate suplimentară de business.

Pe parcursul celor două zile ale evenimentului EXPO RETAIL 2022 – Digital, Green & Tech vor avea loc și întâlniri de business, programate anterior prin intermediul platformei B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de tehnologii, echipamente, soluții și servicii pentru retail &eCommerce & FMCG. Cum funcționează

Întâlnirile dintre furnizori și buyeri vor avea loc:

 • face-to-face, în una dintre cele două zile ale expoziției (26 sau 27 octombrie), într-o zonă special amenajată în cadrul expoziției sau la standuri – întâlnirile sunt gratuite pentru expozanți și parteneri
 • online, în restul anului – întâlnirile sunt contra cost

Înregistrează-te în platforma B2B Meetings

Localizare eveniment

Evenimentul EXPO RETAIL 2022 se va desfășura la Combinatul Fondului Plastic – sala Senat, str. Strada Băiculești, Nr 29, sector 1, București, un loc neconvențional, cu un layout aparte și având standuri cu un design industrial neconvențional. Expoziția va găzdui aproximativ 51 de standuri și se întinde pe o suprafață totală de cca. 1.000 de mp.

EXPO RETAIL 2022

Mai multe detalii și oferte personalizate la contact@expo-retail.com sau tel. 0720120456

EXPO RETAIL 2022

EXPO RETAIL 2022 – Digital, Green & Tech este un eveniment expozițional organizat de retail-FMCG.ro, cea mai citită publicație B2B din mediul online, din România, de pe nișa de retail & eCommerce & FMCG & Food Service, parte din Retail FMCG Media, alături de publicațiile de business BricoRetail.ro și ElectroRetail.ro.

EXPO DIY 2022 – Smart Green Home

În perioada 29 – 30 iunie 2022, publicația BricoRetail.ro a organizat EXPO DIY 2022 – Smart Green Home, evenimentul expozițional B2B dedicat sectoarelor DIY, Home Improvement & Gardening, cu focus pe produse și soluții ecologice, care a avut loc la Combinatul Fondului Plastic – sala Senat din București.

Iată principalele concluzii după eveniment, câteva cifre legate de participanți și mai multe imagini. Următoarea ediție a EXPO DIY 2022 – Smart Green Home se va desfășura în perioada 28 – 29 iunie 2023, la București.

Imagini de la EXPO DIY 2022 – Smart Green Home: Album 1 și Album 2


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *